stiri rock

747 lanseaza albumul de debut

747 lanseaza albumul de debut
Joi, 25 noiembrie 2010, formatia 747 (pop-punk, Bucuresti)  invita toti  amatorii de  “aterizari fortate“  in  Elephant Pub&Live Music  pentru  prezentarea albumului de debut “Prima cadere a vietii noastre “.

747  “a decolat“ pentru prima data in luna martie 2007 si a  devenit rapid un nume popular in underground-ul  muzical romanesc, trupa  sustinand peste 30 de concerte in Bucuresti si prin tara, printre  acestea numarandu-se si...participarea la festivalurile Watumi, Art Boulevard Fest si All The Punk Things Fest.

Prima  cadere a vietii noastre“  este un album  de 10 piese produs de Janin Pasniciuc (Dekadens) si promite  un sound cu totul si cu totul special.  Acest material reprezinta imbinarea gandurilor, sentimentelor si  lucrurilor simtite de “ cei 4 aviatori “ in viata de zi cu zi ,cat si in  timpul “zborului”  agitat prin societate.

Prima cadere a vietii noastre

1.        Trist
2.        Best of You
3.        Parfum de vedeta
4.        Iti place sa
5.        Flacara violeta
6.        7000 de metri
7.        M.E.F
8.        Visul din oglinda
9.        Am sa plec intr-o joi (acustic)
10.        Prima privire (acustic)

747 sunt: Mircea Chercheata – voce/bas , Andrei Moldoveanu – chitara, Daniel Ionut Onel – Chitara, Chester Elven – tobe

Teaser Official lansare album:


www.myspace.com/band747
http://www.tuborgsound.ro/#/artist/747/biografie
http://trupa747.wordpress.com/
http://www.facebook.com/pages/747/227892974198
http://gbob.com/profile/747

Evenimentul  incepe la ora 7:47 in Elephant Pub&Live Music (Gabroveni nr 16) si alaturi de 747 vor concerta invitatii speciali Backstage Hero (punk-rock) si Tragic (alternativ)

Trupa Backstage Hero s-a format în primăvara anului 2009 şi în prezent este alcătuită din: Emmanuel (chitară şi voce), Roberto (chitară), Alex  (tobe) şi Bebe (chitară bass). Băieţii au lansat în luna iulie a acestui  an un videoclip
pentru piesa "Punkistul” şi momentan muncesc din greu  la primul lor album: "Celibatarul este un fluture cu 4 picioare”.
www.myspace.com/thebackstagehero

Trupa  Tragic s-a infiintat in anul 2007, Bucuresti, avand ca membrii pe: Alexandru Ungureanu (voce), Octavian Trica (chitara), Adrian Iosif  (bass), Augustin Pitica (baterie). Formatia abordeaza un altfel de sunet  prin imbinarea stilurilor muzicale underground precum punk, alternativ,  grunge si metal, cu stiluri rock mai neconventionale, ca stoner metal  si psihedelic.
www.myspace.com/trupatragic

Intrarea la eveniment este 20 de RON si in acest pret este inclus CD-ul de debut 747 – “ Prima cadere a vietii noastre
Dupa  24 de ore dupa terminarea evenimentului albumul se va putea downloada gratuit de pe paginile de MySpace si Facebook ale formatiei 747.

Sursa: 747


MAI MULTE DESPRE BackstageHero
Posted by Klawz, at 16:13 |  November 04, 2010  | 0 Comentarii  | 2163 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 747 lanseaza albumul de debut

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri