stiri rock

ABIGAIL: concert privat si single nou

ABIGAIL: concert privat si single nou
Bucurestenii de la Abigail au fost prezenti in seara de vineri 3o iulie in studioul Radio3net.ro de la ora 21:00 in cadrul emisiunii de doom metal Luna Plina (www.lunaplina.com), emisiune produsa si prezentata de Noni Hutterer.

Aceasta prezenta in studioul radio a avut un dublu scop: prezentarea noului single ...It Is the Night I Fear, cantec care va figura pe noul album al trupei si anuntarea unui concurs in urma caruia se vor alege 5 ascultatori care vor avea privilegiul de a fi prezenti pe data de 5 august la sala de repetitii a trupei, unde vor asista la un preview live al setlist-ului pe care Abigail il va avea la festivalul OST Mountain Fest pe data de 7 august, la Busteni.

"Alte vesti bune legate de Abigail si care s-au lasat asteptate sunt ca, in prezent lucram la un dublu full-lenght totalizand 15 piese, o continuare fireasca si stilistica a binecunoscutelor Sonnets si Together and more. Pe de alta parte, ne-am reintors la radacinile noastre melodice  doom/death, iar vechiul "Abigail Old Logo" e din nou emblema sub care vom canta de acum inainte.

Multumim mult si va invitam sa ne redescoperiti.

R"



MAI MULTE DESPRE Abigail
Posted by Klawz, at 17:09 |  July 31, 2010  | 0 Comentarii  | 2195 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ABIGAIL: concert privat si single nou

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri