stiri rock

Afterparty si preturi promotionale la bar la concertul SEPTICFLESH din Rockstadt

Afterparty si preturi promotionale la bar la concertul SEPTICFLESH din Rockstadt
Septicflesh se intoarce sambata, 24 mai in Romania pentru un show exclusiv ce are loc in clubul Rockstadt din Brasov. Special pentru cei ce ajung din alte orase, evenimentul se va bucura si de un afterparty ce va dura pana la orele diminetii.

Mai mult, clubul Rockstadt va oferi o serie de preturi promotionale la bar, in special pentru bere si votca. Si pentru ca a venit vara, Rockstadt a deschis si terasa ce dispunde de o capacitate de aproximativ 100 de locuri.

Concertul Septicflesh la Rockstadt nu este unul intamplator. Una din cele mai bine primite trupe ale Rockstadt Extreme Fest 2013, Septicflesh au revenit cu un nou single - Order of Dracul - inspirat din istoria lui Vlad Tepes, un moment excelent pentru a concerta in regiunea Transilvaniei.

Intitulat Titan, noul album Septicflesh include 10 piese inregistrate in studioul Devasoundz din Atena, Grecia si compuse alautri de Orchestra Filarmonica din Praga. Albumul este mixat si masterizat de Logan Mader (Gojira, Fear Factory, Cavalera Conspiracy).

'Suntem epuziati dar mandri de rezultat. Am lucrat din greu cu Logan pentru a va oferi cea mai completa coloana sonora death metal. Piesele sunt pline de progresie si emotie, in timp ce soundul este agresiv si puternic. Am atins un nou nivel al muzicii extreme.'

Lansati in 1990, Septicflesh este la ora actuala cel mai important grup metal din Grecia si in acelasi timp una din cele mai apreciate trupe in scena metal din Romania. Cu 8 albume de studio lansate pana in prezent, Septicflesh si-au reinventat conceptul muzical odata cu lansarea albumului Communion (2008), calatorie muzicala ce a continuat apoi cu The Great Mass (2011), considerat drept apogeul simbiozei dintre death metal si aranjamente simfonice, parti muzicale realizate in colaborare cu Orchestra Filarmonicii din Praga.

Concertul Septicflesh la Club Rockstadt face parte dintr-o serie de evenimente warm-up pentru Rockstadt Extreme Fest 2014, eveniment ce va avea loc in perioada 14-16 august, in Rasnov.

Pretul biletelor:

50 lei in perioada 25 aprilie - 23 mai
65 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului pe care le puteti gasi doar la intrarea in club.


Biletele sunt disponibile in reteaua iabilet.ro ( si metalhead.ro/bilete, la Clubul Rockstadt si in reteaua magazienlor Uman din toata tara:

- Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr. 30 si in Baneasa Shopping City
- Cluj si Iasi: in Iulius Mall
- Timisoara: Uman Shop
- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3

Pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).


Sursa: Mighty Owl Prods


MAI MULTE DESPRE SepticFlesh
Posted by H., at 12:40 |  May 21, 2014  | 0 Comentarii  | 2422 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Afterparty si preturi promotionale la bar la concertul SEPTICFLESH din Rockstadt

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri