stiri rock

ANATHEMA: concert acustic la Hard Rock Café pe 26 aprilie 2013

ANATHEMA: concert acustic la Hard Rock Café pe 26 aprilie 2013
Una dintre cele mai titrate trupe de rock britanice, Anathema se intoarce in Romania vineri, 26 aprilie 2013, pentru un show cu adevarat special ce va avea loc in Hard Rock Cafe din Bucuresti in cadrul unui concert oferit de METALHEAD.ro.
 
Special, pentru ca  Anathema va urca pe scena in varianta sa acustica, fratii Cavanagh alaturi de Lee Douglas vor oferi o adaptare speciala atat pieselor clasice cat si compozitiilor incluse pe cele mai noi albume de studio.
 
Concertul face parte dintr-o serie exclusiva de evenimente europene si va fi singurul programat in Romania.
 
Anathema este un nume ce probabil nu are nevoie de nicio prezentare pentru publicul roman. Numeroase showuri, mare parte din ele sold out, o muzica ce a evoluat constant in ultimii zeci de ani, pastradu-si insa esenta si conceptul. 
 
De la titulatura doom metal si pana la sonoritatile contemporane ale muzicii rock alternativ, Anathema au stiut sa-si pastreze integritatea muzicala, albumele Weather Systems (2012) si We're Here Because We're Here (2010) dovedind - daca mai era cazul - ingeniozitatea si talentul acestor britanici.
 
Concertul se va desfasura sub titulatura Anathema Acustic iar formatia promite o adaptare muzicala unica dar in acelasi timp sincera, special pentru fanii din Romania. 
 
 
 
Biletele pentru show-ul Anathema pot fi procurate prin intermediul www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/  si de la Hard Rock Café (incepand cu 22 martie) la urmatoarele preturi:
 
- 50 de lei cu loc in picioare
- 60 de lei cu loc la masa (pentru comenzi de minim 2 bilete)
 
Pe iabilet.ro si metalhead.ro puteti comanda atat bilete electronice cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP.
 
Un eveniment organizat si produs de METALHEAD, Mighty Owl Productions si Sprint Media Group.
Sursa: Metalhead
 


MAI MULTE DESPRE Anathema
Posted by Dragos P., at 15:28 |  March 20, 2013  | 0 Comentarii  | 1859 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ANATHEMA: concert acustic la Hard Rock Café pe 26 aprilie 2013

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri