stiri rock

Atmosferă excelentă la Rockin' Transilvania Open Air 2010 în Bran, în ciuda puternicelor averse de ploaie!

Atmosferă excelentă la Rockin' Transilvania Open Air 2010 în Bran, în ciuda puternicelor averse de ploaie!
Combinația de stiluri muzicale a fost perfectă, calitatea trupelor prezente de asemenea, iar culisele la poalele Castelului Bran fără egal: acesta este motivul pentru care la cea de-a treia ediție a festivalului Rockin' Transilvania Open Air atât publicul internațional, cât și trupele venite din diferite țări au sărbătorit împreună un festival rock într-o excelentă atmosferă pașnică.

Codul galben pentru ploi a speriat mulți potențiali spectatori, iar aversele de ploaie torențială căzute sâmbătă seara i-au alungat pe unii din cei prezenți, dar cei rămași pe iarba verde în umbra castelului au avut parte de multă distracție.

Șase dintre cele mai bune trupe românești ale genului au participat la concursul W:O:A Metal Battle Romania, al cărui juriu internațional (format din membri din România, Germania și Brazilia), a desemnat câștigătoare cu un punctaj aproape maxim trupa Altar, aceasta urmând să reprezinte România la începutul lunii august la marea finală internațională care se va desfășura în Germania, în cadrul celebrului festival Wacken Open Air, în fața a peste 80.000 spectatori din întreaga lume.

Trupele Handful of Rain din Spania, In Slumber din Austria, Derdian din Italia, Firefly din Olanda, Shadowside din Brazilia, precum și Contradiction și trupa „cult“ Axxis din Germania au încălzit întratât de mult publicul și s-au simțit atât de bine, încât vremea extremă a putut fi aproape uitată.

Totuși, în momentele însorite dintre rafalele de ploaie, cei prezenți au putut să se bucure de atmosfera unei adevărate sărbători câmpenești a muzicii rock cu mici, bere și alte specialități pe acest loc idilic.

Axxis, al căror recital ca și cap de afiș în seara de sâmbătă a fost lovit de o extrem de puternică aversă de ploaie au oferit totuși un spectacol absolut profesional, încântându-și fanii care, în pelerine de ploaie sau sub umbrele, au râmas cu îndârjire în fața scenei până la final. Solistul Bernhard Weiß, un showman înnăscut, a surprins publicul adresându-se în limba română.

Un final unic, probabil nemaintâlnit la nici un alt festival rock a fost oferit de trupa Contradiction. Pe primele acorduri ale imnului festivalului, intitulat „Rockin' Transilvania“ și compus chiar de ei, Contradiction au invitat organizatorii, celelalte trupe și spectatori pe scenă, alături de care au cântat această piesă recent lansată, care are toate șansele pentru a deveni un mare hit.

Astfel s-a încheiat Rockin' Transilvania Open Air 2010, în urma căruia atât formațiile participante, cât și fanii și-au exprimat dorința de a fi prezenți și anul viitor pe scena acestui festival.

Sursa: Rockin' Transilvania




MAI MULTE DESPRE Altar, Axxis, Contradiction, Derdian, Firefly, In Slumber, Shadowside
Posted by Dragos P., at 09:38 |  June 23, 2010  | 0 Comentarii  | 4072 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Atmosferă excelentă la Rockin' Transilvania Open Air 2010 în Bran, în ciuda puternicelor averse de ploaie!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri