stiri rock

Au inceput pregatirile pentru Rock the City 2013

Au inceput pregatirile pentru Rock the City 2013
Pregătirile pentru cel mai tare festival rock al anului – Rock the City 2013 – au început de duminică, la Romexpo, unde echipa de producţie a festivalului lucrează la foc continuu până când scena va aparţine trupelor Rammstein, Bullet for My Valentine, Trivium, Enslaved sau Heaven Shall Burn.

Ca în fiecare an, producţia festivalului este una impresionantă. Scena şi echipamentele tehnice sunt transportate în 30 de camioane, dintre care 9 aparţin celor de la Rammstein şi sunt destinate exclusiv transportului elementelor ce vor fi folosite la construirea unuia dintre cele mai grandioase show-uri văzute în România.

Această imensă desfăşurare de forţe va avea loc pe o scenă de 20 metri înalţime, una dintre cele mai mari structuri de acest gen din lume. Suprafaţa totală a scenei este de 1500 mp, greutatea ei fiind de peste 150 de tone. Costrucţia scenei va dura nu mai puţin de 4 zile şi va fi realizată de o echipă formată atât din tehnicieni români, dar şi de peste hotare.

Sistemul de sonorizare este unul dintre cele mai moderne existente pe piaţă, compus din peste 100 de difuzoare de mare putere, care vor zgudui Romexpo în cele două zile de festival.
Luminile vor fi configurate diferit, în funcţie de nevoile fiecărei trupe, culminând cu un spectacol de lumini grandios, la concertul Rammstein. Acelaşi concert va însemna şi un show pirotehnic care va lăsa publicul fără răsuflare.
Cei de la Rammstein sunt faimoşi pentru utilizarea focului în spectacole, iar solistul vocal Till Lindemann este pirotehnician autorizat. Pe scena de la Bucureşti, el va fi cuprins în întregime de flăcări în mai multe momente din concert. Show-ul în sine foloseşte peste zece elemente pirotehnice diferite.
În ceea ce priveşte recuzita scenică a celor de la Rammstein, montarea acestora va începe imediat după încheierea primei zile de festival şi va dura până în ziua următoare, fiind asigurată de cei 70 de tehnicieni ai trupei.
Echipa de producţie a festivalului este formată, în total, de peste 500 de persoane, care vor asambla scena, vor monta sistemele de sonorizare și lumini, precum și efectele pirotehnice.

Rock The City 2013 are loc în zilele de 27 și 28 iulie, în Complexul Romexpo din Capitală.

Lineup-ul complet Rock the City 2013 se prezintă astfel:

Sâmbătă, 27 iulie

Heaven Shall Burn
Enslaved
Rezident Ex
Boon
Goodbye to Gravity

Duminică, 28 iulie

Rammstein
Bullet for My Valentine
Trivium
White Walls
Psychogod

Biletele pentru Rock the City 2013 se distribuie exclusiv prin Rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe eventim.ro.

Rock the City 2013 este organizat de Marcel Avram și East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Sursa: Gala PR


MAI MULTE DESPRE Bullet for My Valentine, Enslaved, Goodbye to Gravity, Heaven Shall Burn, Psychogod, Rammstein, Rezident Ex, Trivium, White Walls
Posted by H., at 16:14 |  July 23, 2013  | 0 Comentarii  | 3483 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Au inceput pregatirile pentru Rock the City 2013

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri