stiri rock

Bilete MEET&GREET la METALHEAD Meeting 2013

Bilete MEET&GREET la METALHEAD Meeting 2013
Au fost puse in vanzare bilete MEET&GREET pentru METALHEAD MEETING 2013, fanii avand astfel ocazia sa isi intalneasca trupele preferate, in backstage!

Biletele MEET&GREET sunt in numar extrem de limitat (20 de bucati), au pretul de 200 de lei si pe langa posibilitatea de a cunoaste trupele, aceastea ofera si locuri preferentiale, in fata scenei. Tichete se pot achizitionat exclusiv de pe www.iabilet.ro.

Pentru cei care au cumparat deja bilete VIP, organizatorii ofera cinci bilete MEET&GREET prin tragere la sorti, detaliile urmand a fi anuntate pe www.metalhead.ro.

De asemenea, organizatorii anunta ca perioada de presale se va incheia in data de 5 septembrie inclusiv. Pana la aceasta data biletele vor avea pretul de 80 si 120 de lei, urmand ca apoi, pana in ziua concertului inclusiv, biletele sa coste 95, respectiv 140 de lei.

Prezentat de CIUC PREMIUM, berea oficiala a muzicii live, METALHEAD MEETING se va desfasura sambata, 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti si promite sa fie unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013!

Festivalul ii are ca invitati pe Hypocrisy, HateSphere, Lake of Tears si inca trei trupe care urmeaza sa fie anuntate in cel mai scurt timp.

Biletele pentru METALHEAD Meeting in format electronic se gasesc pe Iabilet.ro si in retelele Myticket (Diverta), Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos), Biletoo (Magazinul Unirea, Libraria Eminescu) si Eventim (magazinele Orange si Vodafone, Domo, Sala Palatului, librariile Humanitas si Carturesti).  Bilete fizice se pot gasi si la Club Fabrica (la terasa) si la sediul METALHEAD din Bd. Pierre de Coubertin 3-5.
 
Un eveniment produs si organizat de METALHEAD si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

Sursa: Gala MGMT&PRMAI MULTE DESPRE Hatesphere, Hypocrisy, Lake of Tears
Posted by H., at 22:57 |  August 19, 2013  | 0 Comentarii  | 1522 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Bilete MEET&GREET la METALHEAD Meeting 2013

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri