stiri rock

Bilete MEET&GREET la METALHEAD Meeting 2014

Bilete MEET&GREET la METALHEAD Meeting 2014
METALHEAD Meeting 2014 ofera fanilor posibilitatea de a se intalni cu trupele preferate, in cadrul festivalului ce va avea loc in data de 7 iunie, la Arenele Romane. Astel, incepand cu data de 13 mai, de la ora 10.00, vor fi puse in vanzare biletele MEET&GREET, la pretul de 250 de lei.
 
Numarul biletelor este extrem de limitat (30 de bucati), acestea oferind acces la Golden Circle (in fata scenei) si o intalnire cu trupele headliner care participa la festival. Biletele MEET&GREET pot fi cumparate exclusiv din Retaua IaBilet (online pe http://www.iabilet.ro si din magazinele Uman din toata tara, magazinele Senia si club Rockstadt din Brasov). 
 
Pentru cei care si-au cumparat deja bilet, indiferent de la ce punct de vanzare, organizatorii pun la dispozitie o categorie speciala de bilete MEET&GREET, urmand sa fie platita doar diferenta de pret pana la 250 de lei. Pentru detalii, cumparatorii sunt rugati sa contacteze in cel mai scurt timp agentia de ticketing a festivalului, la adresa de e-mail contact [at] iabilet.ro
Va reamintim ca la editia de anul trecut a festivalului METALHEAD Meeting, biletele MEET&GREET s-au epuizat in decurs de cateva ore de la punerea lor in vanzare.
 
De asemenea, va anuntam ca perioada de preturi promotionale pentru biletele de la METALHEAD Meeting 2014 se incheie in data de 14 mai. Perioada a fost prelungita cu inca o saptamana, ca urmare a nenumaratelor cereri primite de catre organizatori. Astfel, pana in data de 14 mai, biletele au preturile de 80 lei Acces General si 110 lei Golden Circle, urmand ca dupa aceasta data tichetele sa coste 100 de lei Acces General si 140 de lei Golden Circle, preturile ramanand nemodificate si in ziua concertului, la intrare.
Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.Myticket.ro, www.Bilete.ro si www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si  Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane). Biletele se pot cumpara in format fizic si in reteaua de magazine UMAN toata tara, magazinele Senia si club Rockstadt din Brasov.

Line-up-ul complet METALHEAD Meeting 2014 este compus din sapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare, dar si din Romania, care vor zgudui scena de la Arenele Romane, in data de 7 iunie: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (Romania) si Sincarnate (Romania).
 
METALHEAD MEETING 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro, site-ul rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts si sustinut de Ciuc Premium si Monster Energy!
Eveniment recomandat de ROCK FM si Sunete.

Pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting

Sursa: Bestmusic
 


MAI MULTE DESPRE Arkona, Diamonds are Forever, Last Hope, Moonspell, Sepultura, Sincarnate
Posted by Dragos P., at 17:30 |  May 12, 2014  | 0 Comentarii  | 1778 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Bilete MEET&GREET la METALHEAD Meeting 2014

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri