stiri rock

BLIND GUARDIAN: lucreaza la un album orchestral

BLIND GUARDIAN: lucreaza la un album orchestral

Chitaristul Andre Olbrich a dezvaluit intr-un interviu recent ca Blind Guardian lucreaza la un album orchestral.
Pe album va canta doar orchestra impreuna cu Hansi Kursch la voce (lipsind chitarile electrice, bateria sau basul) si acesta nu va contine parti de heavy metal. Materialul pentru album a fost scris de trupa pe parcursul a 8 ani de zile, iar versurile, tipice pentru Blind Guardian, sunt despre povestile din Stapanul Inelelor - acesta fiind si unul din motivele pentru care un astfel de material, mai neobisnuit, va fi totusi lansat sub numele Blind Guardian.

Trupa a terminat de compus aproape toate cantecele, iar productia albumului a inceput deja, impreuna cu producatorul Charlie Bauerfeind (Blind Guardian, Primal Fear, Rage, Saxon, etc) si cu Viktor Smolski de la Rage, care se ocupa de inregistrarile orchestrale.

Albumul va fi lansat in 2008 prin Nuclear Blast, casa de discuri cu care trupa a semnat recent un contract, dupa plecarea de la Virgin Records.

Intre timp, nemtii vor mai lansa un alt album de studio, de data aceasta in stilul clasic Blind Guardian. Albumul se va intitula "A Twist In The Myth", iar lansarea va avea loc in perioada august-septembrie a acestui an.

Conform lui Hansi, "A Twist In The Myth" va avea aceeasi directie ca si "A Night at the Opera", dar cu mai putina orchestratie; va contine parti traditionale, parti mai moderne, si parti cu mai multa orchestratie.

Numele a catorva dintre cele 12 piese ce vor fi pe disc sunt: This will never end, turn the page, Straight Through the Mirror, Another Stranger Me, Otherland, the Edge, Market square, Carry the Blessed Home, New Order, Skalds and Shadows si Fly.MAI MULTE DESPRE Blind Guardian
Posted by Mikix, at 00:00 |  April 28, 2006  | 1 Comentarii  | 5810 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BLIND GUARDIAN: lucreaza la un album orchestral

  • abea astept sa apara!!!!!!!

    1. Posted by emi | 20 Aprilie 2007 17:32
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri