stiri rock

BREATHELAST a inregistrat 'Maluri', prima lor piesa in romana

BREATHELAST a inregistrat 'Maluri', prima lor piesa in romana
Breathelast a intrat in weekendul  17-18 mai in Next Dog Studio pentru cea mai noua si cea mai in romana piesa a trupei, numita 'Maluri'. Mai jos gasiti cateva poze de la inregistrari.
 
Productia va fi asigurata de catre Marius Costache, iar trupa va pregati si un bonus: pe langa piesa in forma inregistrata cu chitare electrice, va fi disponibila si o varianta acustica.
 
"Breathelast doreste sa multumeasca cu aceasta ocazie omului, pe numele lui Marius Costache, ca ne-a fost rabdator si aproape si de aceasta data - un eveniment mai aparte, prima piesa in limba romana pentru rechinii curiosi. Rezultatul il veti auzi cand vom fi pregatiti sa mai aruncam munca pe geam lumii nebanuitoare, ca de obicei. Pana atunci, va lasam cu cateva poze de la sesiunea foarte fun si foarte, foarte productiva de la Next Dog Studio, unde ne simtim mereu in largul lu' Mostiştea River si in sanul primitor al naturii ce rezoneaza cu frecventele noastre urbane si ne lasa sa ne gasim balansul si calmul necesar sa facem TREABA, domnilor", declara Breathelast.
 
In tot acest timp trupa a pregatit doua videoclipuri la piesele Flood si Buried de pe materialul lansat de Breathelast impreuna cu Cap De Craniu, numit “Split It Out“, care se poate asculta si descarca aici: http://splititout.bandcamp.com/.

Sursa: Breathelast 


MAI MULTE DESPRE Breathelast
Posted by Dragos P., at 16:04 |  May 22, 2014  | 0 Comentarii  | 2680 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BREATHELAST a inregistrat 'Maluri', prima lor piesa in romana

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri