stiri rock

BREATHELAST lanseaza site-ul oficial; videoclipul piesei 'Enemy' disponibil online

BREATHELAST lanseaza site-ul oficial; videoclipul piesei 'Enemy' disponibil online
Trupa Breathelast lanseaza pe 11.11.11, site-ul oficial http://www.breathelast.com, a carui grafica este realizata de catre Dan Cozmuţă ( Boyinthecity ), acelasi fiind responsabil si de coperta EP ului de debut, autointitulat Breathelast.

Breathelast.com reprezinta un site simplu si aerisit , ce contine link urile canalelor media aferente formatiei si bineanteles, in partea centrala, cele mai noi clipuri video.

Site ul  http://www.breathelast.com  este inaugurat de aparitia primului videoclip oficial Breathelast, pentru piesa Enemy, videoclip filmat de catre Marius Costache si Florin Ciorîcă ( afiliat http://www.makeapoint.ro) si montat de catre Marius Costache.

Marius Costache este inginerul de sunet si producatorul EP ului de debut Breathelast, EP ce va fi lansat de catre METALFAN Romania, prin Metalfan Records Division.

EP-ul de debut Breathelast va fi lansat in cadrul evenimentului ADRENALINE OD4, urmand sa revenim cu detalii asupra datei si locatiei exacte a acestui eveniment.

Primul videoclip al formatiei Breathelast, pentru Enemy, este lansat astfel, pe data de 11.11.11,  alaturi de site ul oficial al trupei, in care gasiti link urile catre principalele canale media ale trupei Breathelast:

https://www.facebook.com/Breathelast
http://www.youtube.com/user/Breathelast
http://www.myspace.com/breathelast

Enemy, in format audio, se poate asculta pe pagina de Soundcloud a formatiei :

http://soundcloud.com/breathelast
Sursa: Breathelast


MAI MULTE DESPRE Breathelast
Posted by H., at 09:32 |  November 11, 2011  | 0 Comentarii  | 2844 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BREATHELAST lanseaza site-ul oficial; videoclipul piesei 'Enemy' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri