stiri rock

BREATHELAST: making-of-ul videoclipului 'Maluri' disponibil online

BREATHELAST: making-of-ul videoclipului 'Maluri' disponibil online
Breathelast are o surpriză pentru fani! Trupa a publicat un making of de la filmările pentru videoclipul Maluri a carei coloană sonoră conține un remix a piesei ce dă titlul EP-ului, piesă ce va fi inclusă doar pe varianta digitală a metarialului.

"LAZERFACE / Andrei Coste / Cluj Napoca s-a oferit sa ne facă un remix, deoarece a zis că preferă să lucreze cu trupe a căror activitate este constantă și care încearcă diverse abordări și, mai ales, să se folosească de înregistrări de calitate din studio, ca să poata întocmi un remix de calitate, cu <uneltele> potrivite. Am îndrăgit remixul și am hotărât să ne reprezinte materialul Maluri ca atare, urmând să îl promovăm cu un clip / visual, pe canalul de youtube oficial al formatiei Breathelast", declară trupa.

Trackurile necesare au fost puse la dispoziție de către Marius Costache - mariuscostache.ro, producătorul materialului Maluri.

Breathelast se pregătește să lanseze noul material în limba română Maluri cu ajutorul Universal Music Romania și, în același timp, pregătește trei concerte (Bucuresti – Satu Mare – Cluj Napoca), pentru a promova noul concept (videoclip + identitate grafică / merch) al acestui material compus din trei piese: Maluri acustic, Maluri electric si Întuneric.

Single-ul va putea fi ascultat în premieră pe 29 octombrie, în cadrul concertului de lansare de la București din clubul Question Mark.

Making of-ul poate fi urmarit aici:

 

Contact Breathelast:
www.breathelast.com
www.facebook.com/Breathelast
www.umusic.ro/breathelast

Contact Universal Music Romania:
office@umusic.ro
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro
Sursa: Universal Music


MAI MULTE DESPRE Breathelast
Posted by H., at 22:41 |  October 28, 2014  | 0 Comentarii  | 2191 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BREATHELAST: making-of-ul videoclipului 'Maluri' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri