stiri rock

Bullet For My Valentine: in premiera la Bucuresti

Bullet For My Valentine: in premiera la Bucuresti
Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasă trupă metalcore din lume, vine pentru prima dată în România la cel mai mare festival al verii, Rock The City 2013. 
 
Trupa galeză va susține un recital extraordinar în cea de-a doua seară a festivalului – 28 iulie.
 
Bullet For My Valentine a fost înființată în 1998, în orășelul Bridgend, din Țara Galilor, sub numele inițial de Jeff Killed Jack. După câțiva ani în care a cântat cover-uri heavy metal și grunge, formația și-a schimbat numele și – cel mai important – a reușit să obțină un contract cu Sony BMG. În prezent, trupa compusă din Matthew "Matt" Tuck (solist vocal, chitară ritmică), Michael "Padge" Paget (chitară, voce), Jason James (chitară bass, voce) și Michael "Moose" Thomas (tobe), are peste trei milioane de albume vândute și până să ajungă la București, va lansa un nou album.
 
Formația are patru albume de studio la activ. Primul, intitulat The Poison a fost lansat în octombrie 2005 și a adus trupei mai multe premii: Best Newcomer la Welsh Music Award, Best British Band oferit de celebra revistă Metal Hammer, respectiv Best British Newcomer și Best Single (pentru Tears Don't Fall) oferite de prestigioasa revistă Kerrang!. Nu în ultimul rând, trupa a fost invitată să cânte în deschiderea mai multor concerte Metallica și Guns N' Roses.
 
Al doilea album Bullet For My Valentine, intitulat Scream Aim Fire, a fost lansat în ianuarie 2008, la doar câteva zile după lansarea single-ului omonim. Despre acest album, Matt susține că "are un tempo mult mai agresiv decât precedentul" și "este un album intens, dar totuși accesibil, care onorează rădăcinile noastre metal". Odată cu lansarea acestui material, turneele și recitalurile în cadrul celor mai mari festivaluri din lume s-au ținut lanț pentru formația galeză. De acolo vânzările excelente ale discului și clasarea pe locuri fruntașe în mai multe topuri de specialitate. Scream Aim Fire a înregistrat vânzări de peste un milion de unități în toată lumea.
 
Al treilea album al trupei avea să fie lansat în aprilie 2010, sub titlul Fever. Materialul a fost intens promovat timp de un an de zile, cu rezultate excelente: vânzări de peste 500.000 de exemplare la nivel mondial.
 
În noiembrie 2012, formația a lansat un nou single, intitulat Temper Temper. Acesta va fi și titlul viitorului album, programat spre lansare în prima parte a lunii februarie 2013.
 
Bullet For My Valentine este cea de-a doua trupă anunțată de organizatorii festivalului Rock The City, alături de Rammstein.
 
Biletele la festivalul Rock The City 2013 se distribuie exclusiv prin Rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe eventim.ro.
 
Bullet For My Valentine – Temper Temper: http://youtu.be/kuF4YSPxL-E

Sursa: Gala PR
 


MAI MULTE DESPRE Bullet for My Valentine
Posted by Dragos P., at 17:15 |  December 18, 2012  | 0 Comentarii  | 2866 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Bullet For My Valentine: in premiera la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri