stiri rock

C.U.G. si Mute concerteaza in La Tevi Pub

C.U.G. si Mute concerteaza in La Tevi Pub
C.U.G., MUTE şi La Tevi Pub organizează în data de 25.02.2010, începând cu orele 23:00, concertul Reviving Industry. Preţul biletului este de 10 Lei.

C.U.G.
 După mai multe apariţii live timp de 1 an, pe scene din Cluj-Napoca si nu numai, scene de club, dar şi în aer liber pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca sau la Şuncuiuş, formaţia reincepe activitatea concertistica in 2010 cu seria de concerte Reviving Industry.

Combinatul de Utilaj Greu (C.U.G.) este:
Byrkoff - voce, Doru - chitara, Cristian - chitara, programming, Liviu - bass, Calin – tobe, programming

ce cantam?

In linii mari e o combinatie de rock metal si industrial, insa incadrarea mai precisa intr-una din nisele aferente fenomenului rock ramane la fel ca intotdeauna, privilegiul publicului.

de ce ''C.U.G.''?

O combinatie de 5 oameni cu multe idei ''grele'' , care au si o imagine pe masura numelui...

la ce ne referim prin ''imagine"?

Cei care deja au avut ocazia de a ne vedea live, stiu ca abordam un ''look'' industrial, strans legat de un mediu de lucru periculos,iar cei care nu au apucat, sa dea un ochi pe www.myspace.com/cugmusic si vor intelege despre ce este vorba. Dorim ca acesta sa vina ca un suport vizual pt muzica pe care o cantam si, impreuna cu show-ul de lumini si efecte speciale din concerte, sa creem un tot unitar.

activitate scenica?

Am sustinut un numar de concerte in Cluj si in vecinatatea acestuia, iar despre cele ce vor urma puteti afla de pe www.myspace.com/cugmusic, www.reverbnation.com/cug  din rubrica ''Upcoming Shows"

materiale audio?

Am inregistrat un demo ce cuprinde 3 dintre piesele noastre si anume Antimonotonie, Scrum si Ura. Acestea se pot asculta pe www.myspace.com/cugmusic

materiale video?

 In viitorul apropiat va incepe filmarea primului videoclip al trupei.

planuri de viitor?

Cat mai multe aparitii live (concerte si intreviuri in presa, la tv si radio), lansarea primului album si promovarea unui show  muzical, de lumini si efecte speciale cat mai atractiv pentru publicul autohton si nu numai.

MUTE

Trupa MUTE a debutat in 10 decembrie 2009. Publicul a avut un raspuns plin de entusiasm. Acest lucru ne-a motivat si mai mult si suntem foarte nerabdatori sa sustinem noi concerte.
Mihai - Voce
Piso – Chitara Solo
Texte - Chitara
Cristi - Bass 
Sara – Tobe

In viitorul foarte apropiat prima noastra piesa se v-a putea asculta pe www.myspace.com/mute-band.

Link-uri:

www.cugmusic.ro
http://www.myspace.com/cugmusic
http://www.myspace.com/mute-band
http://www.latevipub.com/



MAI MULTE DESPRE C.U.G., Mute
Posted by Dragos P., at 21:14 |  February 24, 2010  | 0 Comentarii  | 2371 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: C.U.G. si Mute concerteaza in La Tevi Pub

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri