stiri rock

Calin Raduta (CAP DE CRANIU) vorbeste despre BREATHELAST

Calin Raduta (CAP DE CRANIU) vorbeste despre BREATHELAST
Calin Raduta (Cap De Craniu, Hang Him, H8, ex-Crize, ex-Kendo) a declarat urmatoarele cu privire la grupul bucurestean de post hardcore, Breathelast:

"Daca in Romania circula in aer o constanta depresie care ne sopteste prin urechi ca totul aici s-a dus dracului si ca totul este de rahat, politica, oameni, cultura si viata, iata un motiv pentru care am putea sa gandim pozitiv de aici inainte Breathlast, inca un exemplu si nu dintre putinele, ca aici se face muzica buna si asta nu oricum ci cu sufletul. Daca fiecare dintre noi am sta macar pentru cateva momente sa descoperim si lucrurile bune, care chiar exista in jurul nostru, nu vor mai exista nici soaptele nici depresiile. Pace!"

Breathelast vor lansa in curand prin intermediul Metalfan Records Division primul material din cariera. Puteti afla mai multe despre Breathelast accesand pagina oficiala de Facebook a trupei. Mai jos puteti vedea videoclipul piesei Enemy ce va figura pe acest disc:

 

Cap De Craniu vor lansa la inceputul anului 2012 albumul I'll Kill If I Live, discul urmand a fi editat de Metalfan Records Division. Cap De Craniu au lansat de curand pagina oficiala de Facebook.


MAI MULTE DESPRE Breathelast, Cap De Craniu, H 8, Hang Him
Posted by H., at 17:26 |  November 16, 2011  | 0 Comentarii  | 3807 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Calin Raduta (CAP DE CRANIU) vorbeste despre BREATHELAST

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri