stiri rock

Câştigă un ROCKBOX la Hard Rock Cafe!

Câştigă un ROCKBOX la Hard Rock Cafe!
 
O chitară electrică Fender? Da! Un sejur de o săptămână la un hotel Hard Rock? Desigur! Cei care vizitează Hard Rock Cafe au acum nenumărate şanse să le câştige. Campania a început pe 4 aprilie, iar până pe 15 mai vor fi desemnaţi zilnic, prin tragere la sorţi, câte doi câştigători, care vor primi un ROCKBOX - o cutie cu daruri surpriză. Dacă aţi câştigat, primiţi premiul pe loc!
 
Premiile puse în joc sunt:
 
- ROCKBOX – include un tricou sau alte produse marca Hard Rock. Câte două cutii vor fi câştigate zilnic, la Hard Rock Cafe Bucureşti, pe toată durata campaniei.
- Epic ROCKBOX – include o chitară electrică Fender, două halate de baie Hard Rock, un set de lenjerie de pat, două prosoape de plajă, o eşarfă, o ramă foto şi două tricouri polo.
- Legendary ROCKBOX – Șase câştigători foarte norocoşi vor primi o vacanţă de o săptămână cu toate cheltuielile incluse, pentru două persoane, la un hotel Hard Rock la alegere, plus $1500 de cheltuială.
 
Pentru informaţii suplimentare şi, mai ales, pentru a lua parte la concurs, vă invităm să vizitaţi Hard Rock Cafe Bucureşti sau să accesaţi www.hardrockbox.com
 
 
 
Posted by Ruxia Sandru, at 12:35 |  April 08, 2016  | 0 Comentarii  | 1465 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Câştigă un ROCKBOX la Hard Rock Cafe!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri