stiri rock

Children Of Bodom aduce discul de aur in Romania

Children Of Bodom aduce discul de aur in Romania
In data de 8 martie 2011 a fost lansat "Relentless Reckless Forever", cel mai recent album semnat de finlandezii de la CHILDREN OF BODOM. La doar o zi de la lansare acesta a primit discul de aur in Finlanda pentru vanzari de peste 10.000 de unitati!

 "Relentless Reckless Forever" este al 7- lea album al trupei si vine dupa "Blooddrunk", ce a fost lansat in 2008. "Blooddrunk" a debutat pe pozitia 22 in Bilboard 200 fiind a 3-a clasare consecutiva pe prima pozitie la debutul in Finlanda."Relentless Reckless Forever" a fost inregistrat in Petrax Studios din Finlanda cu faimosul producator Matt Hyde (Slayer, Monster Magnet).

Despre "Relentless Reckless Forever" Alexi Laiho, liderul formatiei Children Of Bodom, a declarat:
 "Am muncit foarte mult pentru acest album. Au fost 6 saptamani fara somn si odihna, insa am fost foarte determinati sa compunem cel mai bun album Children of Bodom asa ca am fost dispusi sa facem tot ceea ce trebuie pentru asta. Matt Hyde, producatorul nostru, a avut un cuvant important de spus in rezultatul final. Suntem nerabdatori sa ducem acest album in pozitia de cel mai bun album Children of Bodom".

Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock prezinta turneul "The Ugly World Tour 2011" in Romania, in care alaturi de Children Of Bodom sunt invitate si formatiile Ensiferum (Finlanda) si Machinae Supremacy (Suedia). In cadrul acestui turneu Children Of Bodom va promova noul disc de aur - "Relentless Reckless Forever".

Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti in data de 20 aprilie 2011.

Bilete:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la  urmatoarele preturi:
87 lei pentru primele 500 bucati
95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 19 aprilie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 20 aprilie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

Sursa: Promusic Prod


MAI MULTE DESPRE Children of Bodom, Ensiferum
Posted by Dragos P., at 12:27 |  March 11, 2011  | 0 Comentarii  | 1965 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Children Of Bodom aduce discul de aur in Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri