stiri rock

CHILDREN OF BODOM la Peninsula 2012

CHILDREN OF BODOM la Peninsula 2012
Superlativele se aliniază din nou în luna august la cel mai mare festival din ţară, Peninsula, care va răsuna, în ultima din cele patru zile de desfăşurare, pe ritmuri de metal. 

Children of Bodom, una din cele mai cunoscute trupe de metal din lume, va cânta pentru peninsulari pe 26 august. Finlandezii au o carieră de aproape 20 de ani în care au lansat şapte albume de studio, au strâns fani în întreaga lume şi au reuşut să înglobeze în muzica lor mai multe genuri de metal, de la power până la melodic death. Ultimul lor disc, Relentless Reckless Forever, s-a vândut în 10.000 de exemplare, în prima zi de lansare, în Finlanda, şi a atins 100.000 de exemplare vândute în lumea întreagă, la doar o zi de la apariţia pe piaţă. 
 
O surpriză plăcută va fi anul acesta, cu siguranţă, trupa Firkin din Ungaria, care se autodescrie drept “crazy irish jumping” şi promite să facă o petrecere de top la Peninsula 2012! Hituri irlandeze cunoscute precum Whiskey in the Jar sau Wild Rover capătă un suflu dinamic şi proaspăt în interpretarea trupei, iar fanii nu întârzie să apară: primul lor album, Firkinfull of Beer, apărut în 2009, a ajuns la statutul de “disc de aur” în Ungaria. Turneul european din 2012 al formaţiei va include şi Festivalul Peninsula!  
Trupele din România vor fi nelipsite pe malul Mureşului, fie că vorbim de Vama  sau Sarmalele Reci, care vor cânta pe 25 august – două formaţii care nu au dezamăgit peninsularii niciodată! 
 
Vama a lansat pe 16 mai un nou album, intitulat simplu Vama 2012, materialul discografic fiind inclus în recitalul lui Tudor Chirilă &Co, alături de hiturile binecunoscute ale băieţilor.  

Rehab Nation revine la Peninsula după ce tinerii au câştigat locul trei la concursul de talente organizat anul trecut la festival, concurs care a dat posibilitatea unui număr de 16 formaţii să cânte live şi să impresioneze publicul şi juriul.  
Pe 26 august colorStar va cânta din nou pentru peninsulari, trupa de electrock din Ungaria aducând şi melodii noi, incluse în cel de al cincelea album, Flow, lansat în luna mai a acestui an. 

Cele mai proaspete informaţii despre cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula le puteţi găsi şi anul acesta pe pagina oficială www.peninsula.ro, precum şi pe pagina de Facebook a evenimentului. 
 
Biletele pentru Peninsula 2012 au fost puse în vânzare în reţeaua de magazine Eventim şi pe www.eventim.ro. Până pe 1 august costul unui abonament este de 100 de lei şi a unui bilet de o zi 40 de lei, iar după această dată, respectiv în timpul desfăşurării evenimentului, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei.  
 
Festivalul Peninsula 2012 va avea loc între 23 şi 26 august pe malul Mureşului, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend din Târgu Mureş. 
 


MAI MULTE DESPRE Children of Bodom
Posted by Dragos P., at 14:19 |  May 23, 2012  | 0 Comentarii  | 2561 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CHILDREN OF BODOM la Peninsula 2012

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri