stiri rock

Concurs: Albumul anului la Metalfan

Concurs: Albumul anului la Metalfan
Dupa cum stiti, la sfarsitul fiecarui an facem topul celor mai tari albume, bazat pe opiniile cititorilor Metalfan. Pentru noi, parerea intregii comunitati Metalfan e importanta, iar acum sunt foarte multe albume a caror nota e formata din doar cateva voturi date de membrii redactiei si/sau colaboratori. Stim ca in timpul anului sunteti prea ocupati sau prea grabiti ca sa votati, asa ca va rugam sa faceti lucrul asta intre 17 decembrie si 17 ianuarie, cand lucrurile sunt (speram noi) ceva mai linistite pe la joburi sau scoli.
Si, pentru ca va cerem acest mare efort, am decis sa facem si noi unul. Am apelat la partenerii nostri de la Axa Valaha, Beauty of Pain si Rock Shop, si am pregatit doua seturi de premii, pentru cei mai harnici votanti:

Set 1: Invitatie Impaled Nazarene (Bucuresti, 01.02.2011) + DVD Turisas + Longsleeve Naglfar masura XL
Set 2: Invitatie Impaled Nazarene (Bucuresti, 01.02.2011) + CD Cynic + Girlie UDO masura S


In plus, tocmai ca efortul vostru sa fie rasplatit pe deplin, mai multi membri ai redactiei au donat cateva piese din colectia personala de CD-uri - in completarea fiecarui set. Nu va speriati, sunt toate in stare foarte buna, nu le-am dat pe cele zgariate sau vechi de 10 ani :))

Regulile sunt simple:
1) Castiga cei care au votat cel mai mare numar de albume lansate in 2010.
2) In cazul mai multor potentiali castigatori cu acelasi numar de voturi, tragem la sorti.
3) Premiile sunt asociate castigatorilor tot prin tragere la sorti. Se extrage primul castigator, se extrage un premiu din cele doua. Al doilea castigator ia setul ramas.
4) Asta e o regula pe care n-o putem impune, dar apelam la constiinta voastra: dati o nota care sa va reflecte parerea, nu ca sa "corectati" cota albumului. Stim ca sunt unii useri care dau, de exemplu, nota 1 unui album de 10 ca sa-l aduca la 5,5, calificativ mai apropiat de opinia lor. Asta e insa un gest inutil (ca sa nu spunem o prostie), pentru ca imediat vine alt user si ii da 10, ca sa-l aduca mai aproape de nota 8 - nota meritata in viziunea lui. Si asa nota finala nu mai reflecta un cumul al opiniilor, ci e rezultatul unor rafuieli intre diversi useri cu vocatie de justitiari. Ori, insusi scopul acestui top e sa reflecte parerea sincera a comunitatii. Ne bazam pe discernamantul vostru.

Succes!

Top 2010

(thanx to Bolo pentru grafica)

Axa Valaha
Beauty of Pain
Rock Shop

 
Posted by Metalfan, at 10:18 |  December 17, 2010  | 2 Comentarii  | 3481 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concurs: Albumul anului la Metalfan

  • Va felicit pentru faptul ca ne permiteti sa votam !

    1. Posted by inglex | 04 Ianuarie 2011 22:31
  • Va multumim ca (pina la urma) v-ati hotarit sa votati!

    2. Posted by Geralt de Rivia | 05 Ianuarie 2011 17:13
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri