stiri rock

CONCURS: Castiga 10 invitatii la Romanian Rock Meeting

CONCURS: Castiga 10 invitatii la Romanian Rock Meeting
In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation. Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere, este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock (Producator - Nelu Brindusan).

Promusic Events
, Maximum Rock si Metalfan ofera 10 invitatii pentru cei care isi achizitioneaza sau si-au achizitionat bilete la acest concert.
Cumpara bilet la ROMANIAN ROCK MEETING, trimite codul de bare de pe bilet, data de achizitie, impreuna cu numele tau la adresa de email redactia(at)metalfan.ro (Subiect: invitatii RRM) si dupa verificarea codurilor de bare poti fi una dintre cele 10 persoane care castiga o invitatie (pentru 1 persoana) la Romanian Rock Meeting.

Concursul este valabil pana la data de 20 septembrie 2011.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 23 septembrie, iar invitatiile vor fi ridicate in ziua evenimentului de la intrarea special amenajata, pe baza biletului castigator si a unui act de identitate.

Important: Deoarece acest concurs se desfasoara in paralel pe mai multe siteuri si pentru a da posibilitatea de a participa la eveniment mai multor persoane, cel care castiga invitatia pe un site nu va putea castiga o alta invitatie pe un alt site, INSA, participarea la concurs pe mai multe site-uri creste sansele de castig!



ROMANIAN ROCK MEETING se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte muzica preferata si, de ce nu, sa se intalneasca cu formatiile preferate.

Formatiile participante la aceasta prima editie sunt: PAIN OF SALVATION (Suedia), VON HERTZEN BROTHERS (Finlanda), WHITE WALLS (Romania) si GOODBYE TO GRAVITY (Romania).

 

Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/rockmeeting

In cadrul acestui eveniment, Pain Of Salvation isi va promova noul material discografic intitulat "Road Salt Two"ce va fi lansat in luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album "Road Salt One", lansat in 17 mai 2010.

Biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

48 lei pana la data de 3august 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
125 lei (Special 2 persoane) / Oferta valabila pentru inca 50 de bilete
78 lei in perioada 4 august - 15 septembrie 2011
85 lei in perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.





MAI MULTE DESPRE Goodbye to Gravity, Pain of Salvation, White Walls
Posted by Dragos P., at 10:18 |  September 09, 2011  | 0 Comentarii  | 4270 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CONCURS: Castiga 10 invitatii la Romanian Rock Meeting

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri