stiri rock

Conventia de Tatuaje 2010

Conventia de Tatuaje 2010
Prima Conventie Internationala dedicata artei tatuajelor, body piercing-ului si body painting-ului va avea loc la Sala Palatului in perioada 27-29 August 2010.

Peste 30 de artisti din tara si de peste hotare isi vor arata maiestria pe “pielea” publicului bucurestean. In plus, in cadrul evenimentului pasionatii de tatuaje vor avea ocazia sa admire si sa cumpere accesorii, haine si multe alte lucruri ce tin de cultura din jurul tatuajelor.

Atmosfera colorata in timpul zilei de ace si vopsea va fi incinsa seara de artisti cunoscuti din Romania. Patru trupe isi dau intalnire cu publicul in cele trei zile dedicate “Body Art”-ului.

Seria concertelor va fi deschisa vineri de ACT – Tribute to Motorhead si 9.7 Richter, va exploda sambata cu Parazitii si se va incheia duminica cu Rares Blues Totu Experience. In toate cele trei zile publicul va petrecere pana la rasarit la afterparty-ul oficial din clubul Fire.

Evenimentul va fi locul de intalnire pentru artistii din tara si de peste hotare, o ocazie pentru publicul curios de a se lasa tatuat de mana unui artist consacrat. Sunt invitati sa participe artisti profesionisti care pe baza operelor create vor fi evaluati si rasplatiti cu premii in cadrul primei Conventii Internationala de Tatuaje organizata in Bucuresti.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro . Valoarea biletelor este de 23 lei pentru fiecare din cele trei zile iar cea a abonamentelor pentru toata perioada conventiei este de 57 lei.

Informatii suplimentare:

Conventia Internationala de Tatuaje se adreseaza publicului avizat in mod special care isi poate rezerva in conditii speciale un loc pe scaunul unui renumit artist invitat: George Mavridis, castigatorul targurilor de profil din lume, Dorin (RO-US), John (RO), Anghel (IN/ES), Otto (RO), Szabo (HU) si multi altii.


MAI MULTE DESPRE 9.7 Richter, ACT
Posted by Dragos P., at 16:25 |  August 18, 2010  | 0 Comentarii  | 2925 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Conventia de Tatuaje 2010

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri