stiri rock

CRYPTOPSY, TERMINAL PROSPECT si COINS AS PORTRAITS concerteaza in Bucuresti

CRYPTOPSY, TERMINAL PROSPECT si COINS AS PORTRAITS concerteaza in Bucuresti
CRYPTOPSY
TERMINAL PROSPECT / COINS AS PORTRAITS
Club Fabrica - Bucuresti
duminica, 30.06.2013, ora 20.00


Axa Valaha Productions & Ribcage Booking anunta o vara fierbinte, ce va include trei concerte cu trei trupe esentiale ale scenei metal extreme in mai putin de o luna, primul dintre acestea aducand pentru prima data, exclusiv la Bucuresti, legendara trupa canadiana CRYPTOPSY, acest gigant creativ si devastator al metalului hyperblast / grindcore, caracterizat de o maturitate compozitionala si de un profesionalism instrumental greu de egalat in teritoriul carnagiului auditiv terminal. Cei care s-au asezat pe tronul suveranilor death canadieni inca din 1998, de la Whisper Supremacy ii vor multumi cu siguranta pana si pe cei mai incersunati admiratori ai feroneriei death grind. www.cryptopsy.ca

 

CRYPTOPSY
va ajunge in premiera la Bucuresti, duminica 30 iunie 2013, de la ora 20.00, in clubul FABRICA (str. 11 Iunie nr. 50). Pretul unui bilet la acest concert va fi de 50 de lei, disponibil numai in seara concertului, la intrare.

In deschiderea concertului, alaturi de trupa suedeza TERMINAL PROSPECT, un amestec modern de thrash metal si death metal melodic, influentat decisiv de vechile albume Soilwork, In Flames sau Dark Tranquility, va evolua trupa brasoveana COINS AS PORTRAITS, un exemplu de grindcore brutal si experimental ce implica timpi si metrici neobisnuite, disonante si structuri compozitionale neconventionale.
 www.terminalprospect.com
 www.coinsasportraits.bandcamp.com

In seara concertului Cryptopsy, va fi disponibila si oferta care include bilete la toate cele trei concerte pe care Axa Valaha Productions si Ribcage Booking le organizeaza in aceasta vara, anume Cryptopsy (30 iunie 2013), Exhumed (13 iulie 2013) si Agathocles (20 iulie 2013), toate cele trei concerte la pretul total de 90 de lei. Cei interesati pot solicita oferta la intrare. Mai multe informatii la axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776.

Sursa: Coro - Axa ValahaMAI MULTE DESPRE Coins As Portraits, Cryptopsy
Posted by H., at 00:17 |  June 18, 2013  | 1 Comentarii  | 2795 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CRYPTOPSY, TERMINAL PROSPECT si COINS AS PORTRAITS concerteaza in Bucuresti

  • Dat fiind ca tocmai au fost printre cele mai bine cotate trupe de la Neurotic Death Fest 2013 din Tilburg Olanda canatand pe scena principala inainte de headlinerul Unleashed consider un eveniment deosebit pentru Romania prezenta acestui grup pe scena bucuresteana. Este una din marile lovituri reusite in acest an alaturi de alte titulaturi legendare ale death metalului precum Avulsed, Hail of Bullets, Gojira sau Decapitated. Sa speram intr-o participare consistenta a publicului roman!

    1. Posted by rionescu77 | 19 Iunie 2013 17:43
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri