stiri rock

DARK BOMBASTIC EVENING 4: teaser-ul oficial

DARK BOMBASTIC EVENING 4:  teaser-ul oficial
DBE  este o platforma atipica care sustine Spiritul Underground, exprimarea artistica variata si de calitate, libertatea de opinie, deschiderea la nou si nestandardizat, bunul simt, decenta in tot si toate. A fost creata din dorinta sincera de a oferi prietenie, dar si de a pune bazele unei miscari underground corect structurata, pe repere verticale si reale. Totul a fost pornit din admiratie pentru artistii talentati care doresc sa impartaseasca in cel mai onest mod viziunile lor catre un public explorator de elemente noi, inovative, originale. DBE respecta clasicul dar rezoneaza la vectorii de avangarda, experimentali si atipici.

DBE se adreseaza sufletelor frumoase de pretutindeni care vin neconditionat la un eveniment anual ce doreste sa-si pastreze intacta credinta si convingerea in normalitate, simplitate si sinceritate. In 2 zile efective, prieteni noi si vechi isi propun sa evadeze din cotidian, sa petreaca un week-end atipic intr-o companie frumoasa si, nu in ultimul rand, sa sustina o identitate care, de la an la an, pare sa prinda un contur bine definit…

Sentimentul de apartenenta la platforma DBE ar putea sa reprezinte, in cele din urma, o atitudine noua, neconditionata, libera, care sa poata duce la implinirea unui vis frumos al fiecaruia dintre sustinatori: artisti, public, organizatori, parteneri, mass media.
La editia din acest an a festivalului vor participa 18 trupe, 18 exprimari artistice distincte, 80 de muzicieni din 11 tari europene,  stiluri muzicale diverse (Darkjazz/Doomjazz, Ethno Trip-Hop, Post-Rock, NeoFolk, Dark Folk, Post-Industrial, Black/ Doom/Post/Sludge/Epic Metal, Psychedelic Folk Rock, Dark Rock’n’Roll, Blackgaze), aproximativ 20 de ore de ritualuri muzicale unice, underground atat ca perceptie cat si ca spirit.

Formatiile care vor participa la DBE 4 sunt:

Dark Buddha Rising (trance doom metal), Falloch (post black metal scotian), Lantlôs (atmospheric black metal), Solstafir (post black metal), Isole (epic doom metal), Oranssi Pazuzu (psychedelic black metal), Alcest (black shoegaze metal), Unholy (doom metal), Coulisses (dark folk), The Mount Fuji Doomjazz Corporation (dark experimental jazz), :of the wand and the moon: (neofolk), pg.lost (post rock), Isobel & November (gothic americana), Job Karma (dark ambient post industrial), Theodor Bastard (etno ambient folk), Hexvessel (psychedelic folk), Rose Rovine e Amanti (neofolk), The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble (dark jazz).

Sursa:  KogaiononMAI MULTE DESPRE Alcest, Isole, Oranssi Pazuzu, Solstafir
Posted by Dragos P., at 11:28 |  February 29, 2012  | 0 Comentarii  | 2031 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DARK BOMBASTIC EVENING 4: teaser-ul oficial

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri