stiri rock

Death Angel si Suicidal Angels in Romania!

Death Angel si Suicidal Angels in Romania!
Asociatia Culturala Manifest si Hatework va invita in martie la doua concerte incluse in turneul Sonic Retribution 2011, ce ii au ca headlineri pe Death Angel din SUA si ca invitati speciali pe Suicidal Angels din Grecia.

Legende indiscutabile ale thrash metalului american, Death Angel ajung pentru prima data in Romania. Cu o istorie de aproape 3 decenii (trupa a luat fiinta in 1982) marcata de o lunga pauza ulterioara accidentului suferit de tobarul Andy Galeon in 1991, dar si de o revenire sonora punctata de semnarea trupei la casa de discuri Nuclear Blast, Death Angel promoveaza in 2011 ultimul material discografic: Relentless Retribution (2010).

Invitati speciali ai turneului sunt grecii de la Suicidal Angels, trupa-revelatie a thrash-metalului european din  ultimii ani. Un nou album lansat in 2010 (Dead Again / Noiseart Rec) foarte bine primit de media si de ascultatorii genului, dar si showul live energic si plin de forta, ii recomanda cu succes pentru locul de support act in concertele din martie.

In deschiderea celor doua concerte, vor evolua Roots of Death din Elvetia, adepti ai genului death/thrash metal, si care s-au infiintat in 1999.

Concertele vor avea loc dupa cum urmeaza:

15 martie 2011 - Cluj-Napoca - Club Gambrinus (P-ta Unirii nr. 25)
bilete in avans: 40 RON, in Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Vodafone, Orange, etc., dar si online pe www.eventim.ro.

16 martie - Bucuresti - The Silverchurch Club (str. Plevnei nr. 61)
bilete in avans: 45 RON, in Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Vodafone, Orange, etc., dar si online pe www.eventim.ro.

Biletele in avans se pun in vanzare incepand cu data de 4 februarie. In ziua concertului biletele vor costa 50 RON la Cluj, respectiv 55 RON la Bucuresti.

Keep supporting extreme music!!

Sursa: Hatework Crew


MAI MULTE DESPRE Death Angel, Suicidal Angels
Posted by Dragos P., at 11:27 |  February 04, 2011  | 1 Comentarii  | 2933 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Death Angel si Suicidal Angels in Romania!

  • http://www.youtube.com/user/deathangelofficial
    http://deathangel.us/

    Suna bine bine, miam zis in barba ca merita sa caut niste link-uri.

    1. Posted by Negura | 05 Februarie 2011 02:14
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri