stiri rock

DECAPITATED va sustine doua concerte in Romania

DECAPITATED va sustine doua concerte in Romania
Decapitated, una din cele mai titrate  formatii de metal din Europa, ajunge pentru prima data in Romania pentru doua concerte ce vor avea loc in luna septembrie dupa cum urmeaza:

Sambata, 17 septembrie - Bucuresti, Club Wings
Duminica, 18 septembrie - Cluj-Napoca, Euphoria Music Hall

Evenimentele sunt organizate de Mighty Owl Productions.

Alaturi de Behemoth si Vader, Decapitated este considerata drept varf de lance al valului polonez dar si una din cele mai importante si respectate grupuri de death metal din Europa.

Fromatia a luat nastere in 1996 cand Vitek (tobe) avea doar 12 ani. Varstele membrilor la acea vreme nu depaseau 17 ani si nu a durat mult pana cand Decapitated au facut cunostinta cu Relapse Records si Earache Records. Ulterior a urmat primul turneu american alaturi de Incantation iar in decursul urmatorilor ani Decapitated a devenit un nume de luat in calcul. Varsta frageda precum si talentul incredibil in tehnica si compozitie au transformat acest nume in unul din preferatele publicului amator de death metal. Au urmat turnee cu Hypocrisy, Nile, Krisiun, Fear Factory, Suffocation, Necrophagist si Ion Dissonance.

2007 a fost un an negru pentru Decapitated. In data de 28 octombrie, formatia a fost implicata intr-un accident rutier in urma caruia tobosarul Vitek a decedat in data de 2 noiembrie intr-un spital din Rusia. Considerat una din sperantele scenei metal, Vitek avea doar 23 de ani. Solistul Covan a intrat in coma si a fost ulterior mutat in Polonia.

Dupa o scurta pauza Decapitated au revenit intr-o noua formula pentru a inregistra un nou album intitulat Carnival Is Forever, lansat in acest an via Nuclear Blast. Materialul este considerat deja drept unul din cele mai solide albume de death metal lansat in ultimii ani si se bucura de recenzii extrarodinare din partea presei de specialitate.

Biletele pentru concert vor fi puse in vanzare in data de 5 august exclusiv prin reteaua BILETOO la pretul de 50 Ron (in avans) si 60 Ron (la intrare).

Alte confirmari precum si detalii vor urma in urmatoarele zile.

Sursa: Mighty Owl Productions

 


MAI MULTE DESPRE Decapitated
Posted by Dragos P., at 15:25 |  August 02, 2011  | 0 Comentarii  | 1565 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DECAPITATED va sustine doua concerte in Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri