stiri rock

DIAMONDS ARE FOREVER la Metalhead Meeting 2014

DIAMONDS ARE FOREVER la Metalhead Meeting 2014
Diamonds are Forever este al cincilea nume (din cele 7, in total) confirmat pentru festivalul METALHEAD Meeting 2014 din data de 7 iunie, de la Arenele Romane, festival ce ii are ca headlineri pe Sepultura (Brazilia) si Moonspell (Portugalia) alaturi de Last Hope (Bulgaria) si Endsight (Grecia)! 

Organizatorii anunta ca mai sunt doar doua saptamani pana la finalizarea primei perioade de presale, in care gasiti bilete la pret redus de doar 65 de lei, respectiv 90 de lei Golden Circle.

Diamonds are Forever sunt o trupa de metalcore din Cluj-Napoca,  formata in 2011, prin contopirea a doua trupe locale. Primul EP a fost lansat in acelasi an si poarta numele Whom Shall I Fear, EP care a dat nastere si primului clip oficial al trupei The Eyes of Blinded Sorrow.  In 2012 au lansat Face Me, piesa al carei videoclip s-a bucurat de un imens succes in scena underground din tara si de peste hotare, urmand in mod firesc si un DVD intitulat Bridges are Born, DVD care marcheaza si un an de la formarea trupei. The Scar este al doilea videoclip de pe EP si este un preview al albumului Momaentum din 2013. Diamonds are Forever au avut diverse turnee in Romania, Ungaria, Ucraina si Moldova si au cantat pe scena cu Suicide Silence, Veil Of Maya, Betraying The Martyrs, Cancer Bats, Subscribe, Super Butt si Give Em’ Blood. In 2013 au devenit prima trupa romaneasca al carei DVD documentar a rulat in cinematografe.

 

Va reamintim ca festivalul va avea loc pe 7 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, iar biletele deja s-au pus in vanzare la preturile speciale de presale de 65 de lei respectiv 90 de lei (Golden Circle), pana in data de 3 martie, pe  www.iabilet.ro, www.Myticket.ro, www.Bilete.ro,  www.Biletoo.ro, si www.Eventim.ro,  si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara.

Preturile biletelor sunt:
- 65 de lei Acces General, 90 de lei Golden Circle (pana pe 3 martie)
- 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle (pana pe 6 iunie)
- 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare

Biletele mai pot fi gasite si in magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului,  Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si  Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele  Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu si la Palatul National al Copiilor.

METALHEAD MEETING 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane  este organizat de METALHEAD.ro, site-ul de rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si BestMusic Live Concerts.
Pagina oficiala : www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: www.facebook.com/events/222070337973486/

Organizatorii vor mai anunta inca doua nume de talie internationala pe afisul evenimentului, precum si detalii despre pachetele meet & greet !

Un eveniment prezentat de Ciuc Premium si Monster Energy!

Sursa: Gala PRMAI MULTE DESPRE Diamonds are Forever
Posted by H., at 19:37 |  February 18, 2014  | 0 Comentarii  | 1580 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DIAMONDS ARE FOREVER la Metalhead Meeting 2014

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri