stiri rock

Editia OST FEST 2013 se anuleaza!

Editia OST FEST 2013 se anuleaza!
Dupa cateva luni de munca intensa, sute de mailuri si oferte trimise, reprezentantii Project Events - organizatorii Ost Fest au hotarat ca editia de anul acesta Ost Fest 2013: The Release of the Beasts, din perioada 7-9 iunie sa fie anulata.

Ne-am dorit ca editia Ost Fest 2013 sa depaseasca cu mult editia Ost Fest 2012. In 2012 am ridicat nivelul foarte mult - Motorhead, Europe, Megadeth, Motley Crue, Manowar, Dimmu Borgir au fost formatii mari ce au reusit sa transforme Ost Fest in unul dintre cele mai bune festivaluri rock organizate pana in 2012 in tara noastra. Pentru editia din 2013 ne-am apucat de lucru chiar inainte sa se termine editia din 2012 . Am trimis sute de mailuri si oferte dar din diverse motive nu am reusit sa asiguram alte nume mari care sa vina pe scena Ost Fest in afara de King Diamond. Trupele mari pe care le doream la festival, sunt ori in turneu in afara Europei, ori au alte angajamente. Cum nu dorim sa inselam asteptarile fanilor Ost Fest, sau sa avem un festival mediocru, preferam sa anulam festivalul de anul acesta. Ne apucam de lucru pentru editia din 2014!”, declara Sorin Sararu, managing partner la Project Events.

Reprezentantii Project Events isi cer scuze pentru toate inconvenientele create si tin sa precizeze ca toti fanii care si-au achizitionat bilete si abonamente pentru editia Ost Fest 2013, isi pot recupera banii incepand cu data de 7 februarie din locatiile de unde le-au cumparat.

Sursa: OST FEST


MAI MULTE DESPRE King Diamond
Posted by H., at 12:54 |  February 05, 2013  | 5 Comentarii  | 2563 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Editia OST FEST 2013 se anuleaza!

 • Ma bucura aceasta stire. Evident, nu as vrea sa fiu in pielea organizatorilor, insa nu am agreeat niciodata acest tip de festivaluri in care principalul scop este cel de natura financiara si in nici un caz cel de natura sentimentala; in timp ce spectatorul platotor de bilet este atras intotdeuna de cantitate, nu si de calitate.

  Apoi, daca tot vrei sa faci un festival misto, cu tot cu metale grele (chiar foarte grele), arunca un ochi si la B'estfest... sa vezi ce insemna profesionalism!!!

  1. Posted by Fantotzii | 05 Februarie 2013 14:29
 • imi pare rau de taica kim... totusi, pe 6 canta in croatia, la zadar. ar putea canta in zadar si in bucuresti, pe 7. :D

  2. Posted by L M G | 07 Februarie 2013 14:59
 • @Fantozii: Chiar daca e asa cum spui, si ai dreptate, totusi ar trbui sa ne mai uitam si la ce exista in Vest, ma refer la Fest-uri de genul Wacken, Rock Am Ring, Download etc. si cei care sunt organiizatori sa-si puna mintea la contributie sa atraga marile trupe, asta e!!! Pacat oricum, mi-am dorit sa merg si anul asta, da vad ca sunt tot felul de piedici!!! Sa fiti iubiti!!!!

  3. Posted by dperscorillo | 15 Februarie 2013 12:01
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri