stiri rock

Excursie Axa Valaha Productions & Ribcage Booking la Obscene Extreme Festival 2014!

Excursie Axa Valaha Productions & Ribcage Booking la Obscene Extreme Festival 2014!
Axa Valaha Productions & Ribcage Booking  organizeaza in acest an o excursie la festivalul Obscene Extreme din Cehia, eveniment ce se va desfasura in perioada 16 - 20 iulie 2014. Pe scena festivalului vor urca trupe precum Eyehategod, Possessed, Brutal Truth, Immolation, Morgoth, Master, Doom, Cattle Decapitation, Cripple Bastards si multe altele.

Cei interesati pot lua legatura cu Mihai "Coro" Caraveteanu la numarul de telefon 0721.107776 sau pe e-mail la adresa axa666@yahoo.com.

De asemenea, va reamintim faptul ca in perioada 28 - 30 noiembrie 2014 se va desfasura la Bucuresti cea de a doua editie a festivalului November to Dismember  prezentat de catre Axa Valaha Productions & Ribcage Booking. La aceasta editie vor fi prezente trupe precum Tankard, Asphyx, Morgoth, Esoteric, Abnormyndeffect, Bloodway, Dehuman, Lychgate, Tons of Powder, Undercroft si multe altele.

Pretul abonamentelor si al biletelor pe zile va fi anuntat in curand, de asemenea, ca si la editia din anul precedent, November to Dismember Metal Fest va oferi spectatorilor din alte orase sau din alte tari posibilitatea unui pachet complet, care va include abonament la festival / cazare la hotel / transfer la si de la locul festivalului la hotel, plus alte bonusuri.

November to Dismember Metal Fest este o productie exclusiva marca Axa Valaha Productions & Ribcage Booking.


MAI MULTE DESPRE AbnormyNdeffect, Asphyx, Bloodway, Brutal Truth, Cattle Decapitation, Cripple Bastards, Doom, Esoteric, Eyehategod, Immolation, Lychgate, Master, Morgoth, Possessed, Tankard, Tons of Powder, Undercroft
Posted by H., at 11:39 |  April 26, 2014  | 0 Comentarii  | 3118 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Excursie Axa Valaha Productions & Ribcage Booking la Obscene Extreme Festival 2014!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri