stiri rock

EXODUS si SUICIDAL ANGELS live la Timisoara

EXODUS si SUICIDAL ANGELS live la Timisoara
Dupa ce Gary Holt a concertat pentru prima data in Romania seara trecuta, alaturi de Slayer, EXODUS, trupa pe care acesta a infiintat-o la San Francisco alaturi de Kirk Hammett acum mai bine de 30 de ani, va concerta pentru prima data la Timisoara pe data de 12 iulie 2012, in clubul Daos. Celalalt cap de afis al evenimentului este trupa SUICIDAL ANGELS, thrasherii eleni revenind in Romania dupa ce au putut fi vazuti la lucru pe scenele autohtone alaturi de Rotting Christ sau Death Angel.

Exodus si Suicidal Angels sustin mai multe concerte in Balcani in prima jumatate a lunii iulie 2012, alaturi de concertul de la Timisoara fiind deja confirmate evenimente la Sarajevo, Skopje si Sofia.

Concertul EXODUS / SUICIDAL ANGELS de la Timisoara este o productie Axa Valaha Productions, in parteneriat cu Daos Club, recomandata de Romanian Thrash Metal Club. Biletele vor fi puse in vanzare in curand si costa 40 de lei pentru cele achizitionate in avans, respectiv 50 de lei direct in seara concertului, la intrarea in club.

Sursa: Coro - Axa Valaha


MAI MULTE DESPRE Exodus, Suicidal Angels
Posted by H., at 09:49 |  June 05, 2012  | 1 Comentarii  | 2153 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: EXODUS si SUICIDAL ANGELS live la Timisoara

  • Mama, cum a fost Holt aseara, sa moara franta!!!!!!!

    1. Posted by Fantotzii | 05 Iunie 2012 11:09
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri