stiri rock

Finalistele la W:O:A Metal Battle România

Finalistele la W:O:A Metal Battle România

Şapte grupuri din România s-au calificat pentru finala naţională a concursului W:O:A Metal Battle, care va avea loc sâmbătă, 13 iunie 2009, la Sibiu, pe Stadionul Municipal, în cadrul celei de-a doua ediţii a festivalului Rockin' Transilvania. În urma punctajelor acordate de membrii juriului au fost desemnate calificate pentru finala naţională următoarele formaţii (în ordine alfabetică): Abigail, Betrayer, L.O.S.T., R.U.S.T., Spectral, Thunderstorm şi X-plod. În cadrul finalei naţionale de la Sibiu, un juriu va desemna formaţia care va putea reprezenta România la finala internaţională a concursului, care se va desfăşura în cadrul celebrului festival Wacken Open Air (Germania) în perioada 30 iulie – 1 august 2009. Marea surpriză a preselecţiei pentru W:O:A Metal Battle România o constituie calificarea grupului X-plod, ai cărui membri sunt copii.
Biletele de intrare la festivalul Rockin' Transilvania 2009 sunt disponibile în întreaga ţară prin reţeaua Eventim, atât online pe www.eventim.ro, cât şi în magazinele Germanos, la preţul de
110 RON pentru biletele valabile numai pentru o zi (13 iunie sau 14 iunie) şi 150 RON pentru abonamente valabile pentru două zile (13 iunie şi 14 iunie). Menţionăm că acestea nu sunt preţurile finale şi că, pâna la data festivalului, preţurile vor creşte. Biletele sunt vândute şi în străinătate, prin reţeaua Eventim. Până în prezent, la Rockin' Transilvania 2009 au fost confirmate următoarele formaţii: Stratovarius (Finlanda), In Extremo (Germania), Jon Oliva's Pain (SUA), Bonfire (Germania), Destruction (Germania), Korpiklaani (Finlanda), Contradiction (Germania) şi Superbutt (Ungaria).
Rockin' Transilvania este un eveniment cultural organizat de Asociaţia Rockin' Transilvania.
Rockin' Transilvania este o acţiune co-finanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.MAI MULTE DESPRE Abigail, Betrayer, L.O.S.T., R.U.S.T., Spectral, Thunderstorm, X-Plod
Posted by Rockin' Transilvania, at 00:00 |  May 20, 2009  | 63 Comentarii  | 5039 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Finalistele la W:O:A Metal Battle România

 • deci Betrayer castiga clar, daca taicaso lu unu dintre ei ogranizeaza concursul.
  Succes!!

  1. Posted by Serjj | 20 Mai 2009 07:20
 • bravo romanie !!!
  inca un concurs "pe bune" de pe la noi,canta aceleasi trupe cu pile,si restu sa cante prin bodegi...
  RUSINE !

  2. Posted by Flavius Apk | 20 Mai 2009 07:46
 • @Flavius Apk tin sa te anunt ca trupa pe care o reprezint nu a facut altceva decat sa trimita un demo exact asa cum scria in regulament.Asa ca te rog frumos nu generaliza.

  3. Posted by Razvan | 20 Mai 2009 09:18
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri