stiri rock

GARBAGE, MESHUGGAH si OBITUARY la B'Estfest 2012

GARBAGE, MESHUGGAH si OBITUARY la B'Estfest 2012
Inceputul de an aduce noi confirmari pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012, conturandu-se astfel line-up-ul pentru editia din aceasta vara! Garbage, Caro Emerald, Selah Sue, The Qemists, Mala Vita, Meshuggah si Obituary sunt noua serie de artisti care vor fi prezenti anul acesta in Romania, la B’ESTFEST Summer Camp. Festivalul va avea loc in perioada 6-8 iulie, in locatia inaugurata vara trecuta, B’ESTFEST Park, pe malul lacului Pasarea din Tunari. Vestile bune nu se opresc insa aici, fanii B’ESTFEST Summer Camp isi vor putea achizitiona in perioada 1 februarie – 15 martie abonamente cu 20% reducere din pretul intreg.

Garbage - una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din lume, Caro Emerald – artista preferata a clasamentelor muzicale din 2011, Selah Sue – revelatia soul/reggae a anului trecut, The Qemists - una dintre cele mai spectaculoase trupe de drum and bass, si Mala Vita – nume reprezentativ al curentului punk balcanic, se alatura astfel lui Milow si Andy C in programul noii editii B’ESTFEST Summer Camp. Iubitorii de metal extrem au si ei doua motive in plus de bucurie, Meshuggah si Obituary fiind cele mai recente confirmari pentru scena rock, dupa Kreator.

Biletele vor fi disponibile in perioada „early bird” incepand cu data de 1 februarie si pana pe 15 martie atat online pe www.MyTicket.ro cat si in reteaua magazinelor Diverta, la pret promotional, respectiv 215 RON pentru cele 3 zile de festival, iar pentru cei care doresc acces in camping la pretul abonamentului se adauga si un voucher de 10 lei. Dupa aceasta data abonamentele vor fi disponibile la pret intreg, respectiv 265 de lei, la care se poate adauga voucherul de camping in valoare de 15 lei. In zilele evenimentului, acestea vor putea fi achizitionate si de la intrarea in spatiul de festival, la pretul de 285 de lei, voucherul pastrandu-si aceeasi valoare. Dupa finalizarea programului pe zile, vor fi puse in vanzare si biletele de o zi, la pretul de 125 de lei, respectiv 150 de lei la intrare.
B’ESTFEST Summer Camp 2012 va avea loc in zilele de 6, 7, 8 iulie, pe islazul comunei Tunari. B’ESTFEST va continua sa dezvolte conceptul inaugurat anul acesta, principala noutate a editiei urmatoare fiind o noua scena, dedicata exclusiv muzicii rock. Mai multe informatii despre editia urmatoare B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe conturile de Facebook si Twitter ale evenimentului.

B’ESTFEST Summer Camp 2012 Official Trailer:Pagina oficiala:
www.emagic.ro/stire/91/b%E2%80%99estfest-summer-camp-incepe-anul-in-forta-noi-confirmari-si-biletele-promotionale-pentru-editia-din-acest-an/index.html


MAI MULTE DESPRE Meshuggah, Obituary
Posted by Cynyc, at 11:55 |  January 31, 2012  | 0 Comentarii  | 2527 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GARBAGE, MESHUGGAH si OBITUARY la B'Estfest 2012

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri