stiri rock

GOD promite un spectacol unic, la METALHEAD Meeting 2014 bis

GOD promite un spectacol unic, la METALHEAD Meeting 2014 bis
In cadrul recitalului de la METALHEAD Meeting 2014 bis din data de 27 septembrie, trupa GOD promite un show cu totul iesit din comun.

"Am deci sa urcam stacheta si sa integram in spectacol, pentru intaia oara pe scena metal din Romania, luptatori Daci! Acestia sunt membri ai Asociatiei Romania - Dacia, Casa Noastra si vor oferi un spectacol unic, reconstituind istoria prin lupte, sacrificii, parada militara…totul ca acum doua milenii, cand stramosii nostri Dacii luptau si mureau pentru credinta si glia lor strabuna. Zal Mox cu voi!", declara cei de la GOD.

Danais este un proiect al Asociației "Romania – Dacia Casa Noastra" in Capidava, mai multe detalii gasindu-se la urmatorul link: www.danais.ro

Despre GOD

GOD - cea mai veche trupa de barbarian folk metal din regiunea Moldovei - este printre putinele care se arata dornice de a celebra mostenirea si traditiile stramosilor ei.

Fie inspirati de vitejia maretilor daci, sau alimentati de spiritul voievozilor de altadata, muzica celor de la GOD zugraveste in versuri tablouri de pe campul de lupta si comemorareaza figuri istorice din timpuri de legenda.

Debutul entuziast, prestatiile merituoase, talentul si compozitiile celebre de acum, s-au concretizat in scoaterea pe piata a 6 promo-uri si 5 albume. Ultimul EP, intitulat Zal Mox si realizat in primavara acestui an, s-a bucurat de succes in cadrul turneelor intreprinse, precum si in mediul online, in timp ce “Forefathers” se afla in lucru. Aceste materiale, pe langa cele precedente, reprezinta esenta concertelor live sustinute de trupa.

Hoarda celor de la GOD soseste la METALHEAD Meeting 2014 bis, unde promite un concert de zile mari!

https://www.facebook.com/GODtheHorde

METALHEAD Meeting 2014 bis isi va deschide portile incepand cu orele 16.30, in data de 27 septembrie, la Arenele Romane, concertele urmand sa inceapa la orele 17.00 si sa se incheie in jurul orei 1.00.

Ordinea trupelor care vor urca pe scena este urmatoarea:

Tiarra (Ro)
Profane Omen (Fi)
Bloodway (Ro)
Hatesphere (Dk)
GOD (Ro)
Finntroll (Fi)
Paradise Lost (Uk)

Biletele pentru METALHEAD Meeting 2014 bis pot fi gasite pe www.iabilet.ro, iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele UMAN, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone si Orange, Germanos, Posta Romana etc..). 

In ziua festivalului, biletele se vor putea cumpara si de la intrare. Acestea vor avea pretul de 100 lei Acces General si 130 lei Golden Circle. Tot la intrare, se vor gasi un numar limitat de bilete Meet&Greet, cu acces in Golden Circle, la pretul de 199 lei.

METALHEAD Meeting 2014 bis este un eveniment oferit de Ciuc Premium si Monster Energy !

Recomandat de Rock FM si Sunete.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/543508989081667/
Pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/METALHEADMeeting
Sustinut de Blackhawk Security: https://www.facebook.com/BlackhawkRomania

Sursa: Sonia Lodi - Best Music


MAI MULTE DESPRE GOD
Posted by H., at 10:29 |  September 26, 2014  | 0 Comentarii  | 2513 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GOD promite un spectacol unic, la METALHEAD Meeting 2014 bis

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri