stiri rock

GRAVE MIASMA si CRUCIAMENTUM concerteaza in Bucuresti

GRAVE MIASMA si CRUCIAMENTUM concerteaza in Bucuresti
Romanian Thrash Metal Club si Club Fabrica va invita, pe 28 martie 2015, cu incepere de la ora 20:00, la un show exclusiv in Romania cu doua formatii care fac parte din elita actuala a death metal-ului, Grave Miasma si Cruciamentum.

Grave Miasma a luat fiinta in Londra, in 2006, din cenusa trupei Goat Molestör, care pusese deja bazele unei abordari oculte, intunecate a genului death metal. In anii ce au urmat, Grave Miasma a lansat doua EP-uri, Exalted Emanation – Sepuchral Voice Records, 2009 și Realm of Evoked Doom, Nuclear Winter Records, 2010, materiale sustinute live prin prezente la festivaluri de profil (Killtown Deathfest, Hole in the Sky s.a.) si prin turnee in Europa si SUA.

In 2013 a aparut, la Sepulchral Voice / Profound Lore primul album full-length, Odori Sepulcrorum, rodul a cativa ani de munca si de cautari in cele mai ascunse cotloane ale death metalului, o experienta aproape mistica, cu o atmosfera de claustrofobie coplesitoare, toate acestea regasindu-se cu siguranta si in varianta live.

Li se alatura Cruciamentum, tot din Regatul Unit, de altfel impartind bateristul si unul din chitaristi cu Grave Miasma. In cei aproape 10 ani de activitate au trecut si prin perioade in care zvonurile cu privire la dizolvare erau omniprezente, dar si prin trei materiale discografice, demo-ul Convocation of Crawling Chaos, independent, 2009, EP-ul Engulfed in Desolation, Nuclear Winter Records, 2011 și un split cu Vasaeleth, Eroding Chaos unto Ascendant Flesh, Hell’s Headbangers Records, 2011. De aceasta data avem parte de o abordare mai directa a genului, un stil turbat desprins din clasicii old school.

Pentru a nu o lungi prea mult, mai avem de spus doar ca accesul la concert se va face incepand cu ora 20:00, contra unei sume de 30 de lei. Informatii in legatura cu trupa de deschidere, cat de curand.

Grave Miasma

 

Cruciamentum

 


Sursa: Romanian Thrash Metal Club


MAI MULTE DESPRE Cruciamentum, Grave Miasma
Posted by H., at 22:23 |  December 16, 2014  | 0 Comentarii  | 2520 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GRAVE MIASMA si CRUCIAMENTUM concerteaza in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri