stiri rock

GUNS N’ ROSES si LACUNA COIL, dornice de reintalnirea cu publicul din Romania

GUNS N’ ROSES si LACUNA COIL, dornice de reintalnirea cu publicul din Romania
Rockerii Dizzy Reed şi DJ Ashba de la GUNS N’ ROSES, alături de frumoasa Cristina Scabbia, solista LACUNA COIL îşi amintesc cu plăcere de publicul din România şi sunt dornici să-i simtă energia şi la Tuborg GreenFest powered by Rock The City.

Într-o serie de interviuri acordate recent, vedetele declară că  se bucură de revenirea în România şi dezvăluie câteva din surprizele pe care le pregătesc pentru festivalul bucureştean.

Tuborg GreenFest powered by the Rock City se prezintă şi în acest an cu un line-up senzaţional, asigurând o reprezentaţie live de excepţie.


Dizzy Reed, Guns N'Roses: Suntem mai puternici decât data trecută!

Foarte iubită în întreaga lume, Guns N'Roses, headliner incontestabil al Tuborg GreenFest, se bucură de revenirea în România şi promite un spectacol de neuitat. Aşteptăm cu nerăbdare să ajungem din nou la voi! O să vedeţi că suntem mai puternici decât data trecută!”, transmite formaţia, prin vocea lui Dizzy Reed. “Vă mulţumim pentru că sunteţi alături de noi de atâţia ani! Vă iubim pentru asta!”, a mai spus rockerul într-un interviu acordat postului de radio Rock FM.
Responsabil cu tot ce înseamnă instrumente cu claviaturi în formaţie, Dizzy Reed anunţă publicul din România că trupa lucrează intens la un nou material de studio, având mai multe piese deja pregătite pentru “testul mulţimilor”. Ca urmare, pe lângă melodiile care au făcut din Guns N'Roses o legendă a muzicii rock, publicul prezent la festivalul Tuborg GreenFest powered by Rock The City va putea avea ocazia să asculte câteva piese în premieră. La rândul sau, chitaristul DJ Ashba a confirmat informaţia pentru Metalhead.ro, adăugând că trupa are “o scenă nouă şi câţiva aşi noi în mânecă...”. “Va trebui să veniţi să vedeţi, o să fie o noapte lungă de rock'n'roll şi distracţie”, a spus chitaristul.

Dacă DJ Ashba este cel mai nou membru Guns N'Roses, fiind cooptat în 2009, despre Dizzy Red trebuie spus că a fost un apropiat al trupei încă din 1985, când trupa lucra la primul album, Appetite For Destruction (1987). A fost însă cooptat în formaţie abia în 1990, cu ocazia înregistrării celui mai de succes material al trupei, dublul album Use Your Illusion I & Use Your Illusion II (1991). De atunci, deşi recunoaşte că s-a gândit la un moment dat să “dezerteze”, Dizzy nu a părăsit trupa “micului tiran” Axl Rose. “Este mai mult pentru mine decât un simplu coleg de trupă. M-a ajutat mereu în viaţă când am avut momente grele. E ca un frate pentru mine. Este un om bun şi cald, chiar dacă este temperamental uneori”, spune Dizzy despre Axl Rose.

Cristina Scabbia, Lacuna Coil: Iubesc România! Aveţi o ţară minunată!

La rândul lor, italienii din trupa Lacuna Coil sunt nerăbdători să se încarce cu energia publicului român. “Prima oară a fost minunat și abia aştept să schimb din nou acea minunată energie cu voi!”, le transmite românilor solista formaţiei, Cristina Scabbia. “Vom face un show tare de tot!” a promis artista, care şi-a declarat făţiş pasiunea pentru ţara noastră. ”Iubesc România! Aveţi o ţară minunată!”, a declarat solista trupei postului de radio Rock FM.

Lacuna Coil revine în acest an în România pentru a-și promova cel mai recent material de studio, intitulat Dark Adrenaline. Fanii muzicii metal cu influenţe goth se vor bucura să afle că recitalul formaţiei italiene va fi un melanj de piese vechi, îmbogăţit cu melodii de pe noul album. ”Am amestecat metalul modern cu melodicitatea clasică şi cred că am obţinut un produs minunat”, spune Cristina Scabbia despre noile piese ce vor fi ascultate în premieră în România la Tuborg GreenFest powered by Rock The City.

Printre piesele care ar putea fi interpretate la Bucureşti se numără şi un cover al piesei REM, Losing My Religion. Albumul Lacuna Coil - Dark Adrenaline este produs de Don Gilmore, cunoscut pentru proiectele derulate cu Linkin Park, Duran Duran, Avril Lavigne şi mai recent, Bullet For My Valentine.

Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referinţă ale rock-ului mondial în recitaluri extraordinare. După ce a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest promite să aducă în România în parteneriat cu Rock the City o atmosferă incendiară garantată de trupele de calibru, experienţa unică şi Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.

Biletele pentru Tuborg GreenFest  powered by Rock The City sunt puse în vânzare prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi pe www.eventim.ro.

Vă reamintim de preţurile promoţionale – Discounted Early Bird –  valabile până în data de 31 mai 2012, inclusiv!

Toate informaţiile legate de festival le puteţi găsi şi pe pagina noastră de Facebook, http://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012.

Sursa: Gala MGMT & PR


MAI MULTE DESPRE Guns N'Roses, Lacuna Coil
Posted by H., at 17:49 |  May 28, 2012  | 0 Comentarii  | 3095 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GUNS N’ ROSES si LACUNA COIL, dornice de reintalnirea cu publicul din Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri