stiri rock

GWAR: sarbatoresc 20 de ani cu album si DVD

GWAR: sarbatoresc 20 de ani cu album si DVD

Multa agitatie in tabara celor de la Gwar deoarece trupa implineste 20 de ani de la infiintare, iar americanii s-au decis sa ii sarbatoreasca lansand un nou album si un DVD.

Albumul, care se va numi "Go to Hell", este in faza de productie si va fi lansat in august. Albumul este produs de nimeni altul decat Devin Townsend, iar trupa promite ca va fi cel mai bolnav album din cariera.

DVD-ul va purta numele "Blood-Bath and Beyond" si va reprezenta o istorie a celor 20 de ani de activitate a trupei. Acesta va contine, printre altele, multe clipuri, inregistrari live, si chiar si un film porno cu Oderus Urungus si Sexecutioner!

Iar in aceasta vara, Gwar vor participa la turneul-festival Sounds Of The Underground (impreuna cu unele trupe precum In Flames, As I Lay Dying, Behemoth si Cannibal Corpse). Festivalul are loc in Statele Unite, iar anul trecut, la prima editie, a rivalizat cu binecunoscutul Ozzfest.

Dar asta nu este tot. De curand, trupa a lansat si o serie de figurine Gwar prin firma ShockerToys, specializata in astfel de jucarii. O poza cu figurinele puteti vedea aici.MAI MULTE DESPRE GWAR
Posted by Mikix, at 00:00 |  April 20, 2006  | 0 Comentarii  | 3804 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GWAR: sarbatoresc 20 de ani cu album si DVD

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri