stiri rock

HEAVEN SHALL BURN si multe alte trupe confirmate: line-up complet Rock the City 2013

HEAVEN SHALL BURN si multe alte trupe confirmate: line-up complet Rock the City 2013
Line-up complet Rock the City 2013


•    Noi nume pe afișul festivalului: Goodbye to Gravity, Psychogod, White Walls, Rezident Ex, Boon și Heaven Shall Burn

•    Recitalul trupei norvegiene Enslaved se mută sâmbătă și se prelungește


Rock The City 2013 are loc în zilele de 27 și 28 iulie în Complexul Romexpo din Capitală. Organizatorii festivalului anunță lista completă a trupelor care vor susține câte un recital și zilele în care trupele vor urca pe scena bucureșteană. Printre numele noi adăugate pe afiș se regăsesc trupe din România, Austria și Germania.

Astfel, prima trupă din programul zilei de sâmbătă, 27 iulie, este Goodbye to Gravity, din România, o formație cu experiență îndelungată pe scenele din țară și din străinătate. Seara va continua cu Boon, trupă austriacă de metal și hardrock punk, ce a fost prezentă şi la ediția din 2011 a festivalului. Urmează Rezident Ex, un supergrup format exclusiv din muzicieni de top din România, Germania, Franţa şi Australia, care îl readuce pe scenă pe KEMPES, fostul solist al formației Cargo.

Tot în prima zi, pe scenă vor urca norvegienii de la Enslaved, trupă care la cererea iubitorilor de progressive black metal a devenit co-headliner al serii și astfel va putea oferi un recital mai lung.

Prima zi a festivalului Rock The City 2013 se va încheia cu recitalul trupei germane Heaven Shall Burn, prezentă și la ediția de anul trecut, foarte apreciată de publicul român.

A doua zi a festivalului Rock The City 2013 va debuta cu Psychogod, o trupă românească cu un sound metal agresiv, dar în același timp modern, ce îmbină stiluri ca hardcore, death și black metal sau industrial. Urmează apoi White Walls, o trupă de progressive metal din Constanța, care şi-a construit o reputaţie excelentă pe piaţa de rock din România, în urma LP-ului de debut intitulat ”Mad Man Circus”, dar şi a prestaţiei live de excepţie.

Seara continuă cu Trivium, formație de heavy metal din Orlando, Florida (SUA), nu demult câștigătoare a premiului Best Live Band oferit de prestigioasa revistă Metal Hammer.

Urmează Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasă trupă metalcore din lume, prezentă în premieră la București. După galezi, va fi rândul headlinerilor festivalului, Rammstein, să urce pe scenă pentru a prezenta un show incendiar din toate punctele de vedere.

Nu în ultimul rând, organizatorii festivalului anunță cu regret faptul că trupa americană Spineshank a fost nevoită să își anuleze întreg turneul european și nu va putea cânta la această ediție a Rock The City.

Lineup-ul complet al ediției din acest an a festivalului Rock The City se prezintă astfel:

Sâmbătă, 27 iulie

Heaven Shall Burn
Enslaved
Rezident Ex
Boon
Goodbye to Gravity

Duminică, 28 iulie

Rammstein
Bullet for My Valentine
Trivium
White Walls
Psychogod

Biletele pentru Rock The City 2013 se distribuie exclusiv prin Rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe eventim.ro.

Rock The City 2013 este organizat de Marcel Avram și East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.
Sursa: Gala PR



MAI MULTE DESPRE Bullet for My Valentine, Enslaved, Goodbye to Gravity, Heaven Shall Burn, Rammstein, Rezident Ex, Trivium, White Walls
Posted by H., at 00:11 |  July 17, 2013  | 1 Comentarii  | 3277 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HEAVEN SHALL BURN si multe alte trupe confirmate: line-up complet Rock the City 2013

  • Mi se pare logica mutarea cu Enslaved, e cea mai interesanta titulatura din intreg festivalul. Ar fi intrat duminica la 2 dupa - amiaza 45 de minute, ar fi fost pacat..Resident Ex de asemenea e o idee foarte buna, nu au fost suficient promovati pana acum si este momentul sa participe la un eveniment de amploare.Heaven shall burn este din nou varianta salvatoare pentru Rock the city, ca in fiecare an, concentrati fiind pe 1-2 titulaturi de mare impact organizatorii nu reusesc sa inchege restul festivalului decat pe final si foarte greu. Nu zic, trupa e buna, dar, dupa cum se stie, la marile festivaluri este formatie de 1-2 dupa - amiaza. Ne vom bucura de Enslaved sambata si, inevitabil, de Rammstein duminica, ei fiind practic ideea in jurul careia s-a organizat acest eveniment. Va fi lume si la BFMV, in special adolescenti, lor li se adreseaza practic acest gen de trupa care pe masura ce trece timpul devine tot mai soft si mai comerciala.

    1. Posted by rionescu77 | 17 Iulie 2013 09:31
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri