stiri rock

IMPALED NAZARENE: ultimele detalii despre cele trei concerte in Romania!

IMPALED NAZARENE: ultimele detalii despre cele trei concerte in Romania!
IMPALED NAZARENE (Finlanda) - Nuclear Metal de trei ori in Romania
special guest - Ritual of Odds (Grecia)

  30.01.2011 Oradea @ Vault 42 Club
  w/ Spiritual Ravishment (Ro) Dim Vision (Hu)
  31.01.2011 Iasi @ Hand Club - Brutal Fest 3
  w/ Rotten Remains (Ro), Open Fire (Ro)
  01.02.2011 Bucuresti @ The Silver Church
  w/ Mediocracy (Ro), Castrum (Ua), Underdark (Pl)

  Cei cinci finlandezi atomici de la Impaled Nazarene, care au speriat intreaga lume pe parcursul a peste doua decade de activitate neintrerupta, incep astazi, 30 ianuarie 2011, seria de trei concerte in Romania, intr-un oras important din fiecare provincie istorica a tarii, ca parte a turneului lor Road to the Balkans Tour 2011, alaturi de trupa Ritual of Odds, una dintre cele mai energetice trupe death metal ale scenei grecesti.

De asemenea, au intervenit cateva modificari la nivelul trupelor care vor participa in cadrul celor trei concerte in calitate de local supports, celor sase trupe din Romania, Ungaria si Ucraina alaturandu-li-se o a saptea, Underdark din Polonia, care va concerta ca opening act la Bucuresti. Astfel, la Oradea, trupele care vor concerta in deschidere vor fi Spiritual Ravishment (death si grindcore post-nuclear, la prima aparitie live in 2011, primul concert in orasul natal dupa o pauza de trei luni) si Dim Vision (deatherii maghiari care au sustinut nu de mult un miniturneu in Romania). La Iasi, tinand cont ca se intampla a treia editie a Brutal Fest-ului, vor fi invitate doua dintre cele mai valoroase trupe locale, Rotten Remains (death metal old school si brutal) si Open Fire (convertiti pentru totdeauna la death thrash metal). Bucurestenii de la Mediocracy, singura trupa pe felia crustcore sludge din Romania, au fost nevoiti sa isi anuleze prezenta in cadrul Brutal Fest-ului iesean, dar vor concerta la Bucuresti, impreuna cu trio-ul ucrainian Castrum (un amestec coplesitor de death si thrash metal old school) si de polonezii de la Underdark (o confirmare de ultim minut in cadrul ultimului show din Romania al finlandezilor, prestatori de death metal sofisticat de sorginte old school ).

   Biletele pentru cele trei concerte sunt deja in vanzare, fiind disponibile la pretul de 35 de lei (pret valabil inclusiv in ziua concertului). Biletele se pot comanda direct la contactele de mai jos, fiind de asemenea disponibile direct in zilele concertelor, la intrarea in club.

Oradea - Ribcage Booking - tel. 0722.267.527, email: ribcage.ro@gmail.com
Iasi - Metal Support - tel. 0741.229.366, email: dark_spektru@yahoo.com
Bucuresti - Axa Valaha Productions - tel. 0721.107.776, email: axa666@yahoo.com

Sursa: Coro - Axa Valaha


MAI MULTE DESPRE Dim Vision, Impaled Nazarene, Mediocracy, Open Fire, Spiritual Ravishment
Posted by H., at 04:29 |  January 30, 2011  | 0 Comentarii  | 4007 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IMPALED NAZARENE: ultimele detalii despre cele trei concerte in Romania!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri