stiri rock

Implant Pentru Refuz a lansat videoclipul piesei „Diluviu”

Implant Pentru Refuz a lansat videoclipul piesei „Diluviu”
 Formația Implant Pentru Refuz a lansat videoclipul piesei „Diluviu", al treilea clip realizat pentru o piesă extrasă de pe albumul „Cartography" al timișorenilor.
 

Tematica potopului se regăseşte în toate legendele vechi ale popoarelor de pe întregul pământ. Oceanul cel din urmă, cel de al doilea titlu al piesei, se situează în imaginația noastră undeva în viitorul destul de apropiat al planetei, când lupta pentru dominaţie şi supremație se va purta pe ape, între corporații,” declară Implant Pentru Refuz.

Videoclipul „Diluviu” este realizat în colaborare cu Teatrul Auăleu din Timișoara.

Această idee de a colabora cu prietenii de la Teatrul Auăleu o aveam de mult timp, iar după ce am vazut piesa lor, ‘Umbrele pentru lacrimi’, conexiunea cu melodia ‘Diluviu’ a fost evidentă și de aici am început să dezvoltăm ideea alături de ei. Mulțumim actorilor Ioan Codrea, Iasmina Mitrici, Armand Iftode, scenaristului Ovidiu Mihăiță, Norbert Lovasz (lumini), Cristian Văduva (filmări, editare video), Eugen Neacșu (proiecții video, post-producție), Electronic Resistance (producție video). Vă recomandăm din suflet să mergeți să le vedeți piesele de teatru,” au adăugat membrii formaţiei.

Clipul a fost lansat vineri, 24 martie, în cadrul unui concert memorabil, o triplă lansare ce a avut loc în clubul Escape Venue din Timisoara. Invitații speciali ai timișorenilor au fost Coma, care a lansat albumul „Orizont” și Diamonds are Forever, care a lansat albumul „Melanism”.

 
Sursa: Ioana Călimănescu


MAI MULTE DESPRE Implant Pentru Refuz
Posted by Gina S., at 11:18 |  March 29, 2017  | 0 Comentarii  | 2321 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Implant Pentru Refuz a lansat videoclipul piesei „Diluviu”

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri