stiri rock

IMPLANT PENTRU REFUZ lanseaza discul 'Cartography' in Bucuresti

IMPLANT PENTRU REFUZ lanseaza discul 'Cartography' in Bucuresti
Lansare album Cartography - Implant Pentru Refuz, la Bucuresti, club fabrica, pe 4 aprilie | invitati speciali: Arashai si Gray Matters.

Sambata, 4 aprilie, la club fabrica, are loc lansarea oficiala de la Bucuresti a albumului Cartography de la Implant Pentru Refuz, cel de-al saptelea material discografic al trupei, dupa o campanie de crowd funding incheiata cu succes.

https://www.facebook.com/events/449089508574173/

Evenimentul incheie un turneu national de promovare a albumului prin cele mai importante orase din tara, produs si organizat de Dark Side Booking Academy.

Cartography este harta unui univers multistratificat si atemporal. De la particula pana la intrepatrundere, de la taramul umbrelor pana la tinutul celor ce plutesc in lumina, de la negustorii de apa pana la oceanul cel din urma, de la nealterare genetica artificiala pana la utopia dictatoriala, de la transformarea gandurilor si a faptelor in greutate pana la ruperea fluxului informational. Fiecare ascultator poate fi calauzit prin intuneric sau poate rezona cu stelele, fiecare melodie de pe aceasta harta te poate surprinde in trecut, prezent sau viitor.

Inregistrarea albumului Cartography a inceput in octombrie 2013. La sfarsitul lunii mai 2014 Implant Pentru Refuz primeste un mare impuls moral si material din partea fanilor, reusita campaniei de crowdfunding Cartography accelerand procesul de producere a albumului. Inregistrarile, reampingul, mixajul albumului au fost facute in Timisoara de catre Attila Lukinich @ Dstudiopro, masterul materialului fiind efectuat de catre Alin (Master) in Timisoara. Artworkul albumului este realizat catre Ovidiu ”Tzutzu” Hrin - Synopsismedia.com.

Pe parcursul turneului Cartography implanturile vizuale sunt proiectate de Vj Burger.

Participantii la campania de crowdfunding se pot bucura deja de album, iar fanii Implant Pentru Refuz pot achizitiona deja albumul in format fizic, inclusiv pe vinil, precum si online. Pentru cei care nu au achizitionat inca albumul, un mic preview:

 

Pe scena li se vor alatura celor de la Implant Pentru Refuz, ca invitati speciali, trupele bucurestene Arashai si Gray Matters.

https://www.facebook.com/graymattersband

https://www.facebook.com/arashai

DOORS: 20:00
BILET: 20 lei pe IaBilet.ro si la intrare in ziua evenimentului - http://bit.ly/1BW8bDf


Sursa: Ioana Calimanescu - Dark Side Booking Academy


MAI MULTE DESPRE Implant Pentru Refuz
Posted by H., at 13:02 |  April 02, 2015  | 0 Comentarii  | 2569 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IMPLANT PENTRU REFUZ lanseaza discul 'Cartography' in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri