stiri rock

Implant pentru refuz, Sidef(dedicat) - primul manifest Monolith

Implant pentru refuz, Sidef(dedicat) - primul manifest Monolith

Implant pentru refuz, Sidef(dedicat) - primul manifest Monolith, este un eveniment in plina desfasurare, videoclipul se poate viziona si da jos in mai multe formate de pe site-ul formatiei de la adresa www.implantpentrurefuz.com/sidef.php

Implant pentru refuz a lansat vineri, 9 iunie 2006, videoclipul Sidef(dedicat) - primul de pe albumul Monolith. Concertul de lansare a videoclipului a avut loc la Strandul Eminescu din Timisoara, incepand cu orele 20.00. Implant pentru refuz a revenit la formula cu doi chitaristi, acest concert fiind primul din Timisoara in care membrilor trupei li s-a alaturat si chitaristul Meshu / Osswald.

Tot in seara concertului, pe site-ul formatiei, www.implantpentrurefuz.com, s-a lansat Sidef (dedicat) - primul manifest Monolith.

In cei zece ani de activitate, putine radiouri si televiziuni au acceptat difuzarea pieselor Implant pentru refuz, motiv pentru care noul album, precum si clipul Sidef (dedicat) vor ajunge direct la publicul interesat prin intermediul unor canale mediatice alternative.

Albumul Monolith, anuntat pentru toamna 2006, continua teme abordate in Permis portsinucidere si Oameni fara fetze si marcheaza o etapa noua in evolutia trupei, atat ideologic cat si muzical.MAI MULTE DESPRE Implant Pentru Refuz
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  June 16, 2006  | 0 Comentarii  | 7584 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Implant pentru refuz, Sidef(dedicat) - primul manifest Monolith

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri