stiri rock

INFEST in deschidere la Absu

INFEST in deschidere la Absu
Pentru concertul faimoasei trupe americane de black metal, Absu, care va avea loc pe data de 2 martie in incinta Club Fabrica, Romanian Thrash Metal Club v-a pregatit cateva surprize!
Binecunoscuta publicului romanesc de profil in urma turneului de anul trecut dar si participarii la Romanian Thrash Metal Fest, trupa thrash/death sarbeasca Infest, una dintre cele mai titrate titulaturi extreme din tara vecina vine sa completeze line-up-ul concertului, alaturi de Demon’s Shade, Akral Necrosis si I.A.D.
Infiintata in 2002 si aflata la al treilea album, trupa Infest se pregateste in aceasta primavara pentru un turneu european dar si pentru urmatorul album. Pasiunea membrilor pentru metalul extrem dar si implicarea activa a acestora in scena extrema mondiala face ca prezenta Infest in cadrul concertului Absu din Bucuresti sa genereze mai mult decat un simplu recital.

Astfel, pe tot parcursul serii de 2 martie, inca de la deschidere si pana la incheiere, in sala de concert va functiona un punct informativ Darkness Rising Festival – cel mai mare festival din Europa de Est dedicat exclusiv black metalului , unde cei interesati de acest eveniment, vor putea cere si afla detalii dintre cele mai intime direct de la sursa. Khil, bassistul formatiei Infest numarandu-se printre organizatori! Se doreste ca in acest mod mai mult decat direct de comunicare ca pe langa detaliile deja publice despre line-up si bilete, sa se acopere puncte de interes exclusiv locale: acces la zona, transport, cazare, preturi si nu in ultimul rand excursia pe care Romanian Thrash Metal Fest si Darkness Rising Festival o pregatesc pentru perioada 30 mai-1 iunie.

Line-up:
ABSU (US)
Demon’s Shade (IT)
Infest (RS)
Akral Necrosis (RO)
I.A.D (RO)

Biletele la acest eveniment vor fi puse in vanzare incepand cu 10 ianuarie 2013 si vor costa:
45 lei pana pe 1 martie 2013
55 lei in ziua concertului
Biletele de 45 lei vor fi disponibile la:
Club Fabrica – strada 11 Iunie nr.50 – Bucuresti
Club Private Hell – Calea Grivitei nr.91 – Bucuresti
Titus Constantinescu ( www.letsrock.ro ) – 0722814991
Pana la data de 1 martie 2013 orele 24:00.
Se pot face rezervari la contact@rtmc.ro specificand numele pe care se face rezervarea si numarul de bilete dorite. Rezervarile expira pe 1 martie orele 24:00!
Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment in calitate de organizatori!

Never Blow Out The Eastern Candle – ABSU Live in Bucharest
este un eveniment organizat de Romanian Thrash Metal Club cu sprijinul Club Fabrica, Green Sound Team si Twilight 13 Media.


MAI MULTE DESPRE Absu, Akral Necrosis
Posted by Klawz, at 10:47 |  February 21, 2013  | 0 Comentarii  | 1898 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: INFEST in deschidere la Absu

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri