stiri rock

JARBOE revine in Bucuresti, in luna martie

JARBOE revine in Bucuresti, in luna martie
Încă de la sfârşitul anului trecut, Jarboe a anunțat datele turneului care va promova noul material al acesteia, iar spațiul bucureştean este inclus în lista de concerte. De curând, cei de la Control Club au anunțat la rândul lor acest eveniment programat pentru data de 6 martie.

La sfârşitul anului 2013, Jarboe a cântat în acelaşi Control alături de chitaristul P. Emerson Williams, iar de data asta va fi însoțită de  Helen Money, adică Alison Chesley pe numele din buletin, violoncelistă şi compozitoare din Los Angeles. Aptitudinile muzicale ale lui Chesley au putut fi descoperite în diverse ipostaze, având în vedere că aceasta a colaborat cu numeroşi muzicieni din arii diferite ca gen, printre care îi amintim pe cei de la Anthrax, Russian Circles, sau Mono. În schimb, cu vocea lui Jarboe, unii s-au familiarizat încă din anii ‘80, de când ea activa în Swans, iar alții au remarcat-o din colaborările cu Neurosis, Attila Csihar, Blixa Bargeld şi mulți alții.

Albumul rezultat în urma colaborării dintre Jarboe şi Helen Money va fi lansat pe 16 februarie 2015 de către Aurora Borealis Recordings, iar pe pagina de Bandcamp a casei de discuri pot fi deja ascultate două piese de pe acest material.

 

Mai multe detalii despre concertul de la Control găsiți aici:


https://www.facebook.com/events/914170268595812/


MAI MULTE DESPRE Jarboe
Posted by Gina S., at 14:43 |  January 08, 2015  | 0 Comentarii  | 1547 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: JARBOE revine in Bucuresti, in luna martie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri