stiri rock

KREATOR la B’ESTFEST Summer Camp 2012

KREATOR la B’ESTFEST Summer Camp 2012
B’ESTFEST Summer Camp 2012 vine cu o surpriza pentru fanii muzicii rock: o noua scena, dedicata in totalitate acestui gen! De asemenea, primul nume confirmat in programul B’ESTFEST 2012 si pe noua scena este Kreator, nume reprezentativ al thrash-metal-ului european. Cea de-a cincea editie a festivalului B’ESTFEST va avea loc anul viitor in zilele de 6, 7, 8 iulie, in locatia inaugurata vara aceasta, pe malul lacului Pasarea din Tunari.

Daca in cadrul editiilor precedente fanii muzicii rock au avut o zi numai a lor, Aftershock, de data aceasta B’ESTFEST a pregatit o scena speciala, dedicata in totalitate muzicii rock, cu nume „grele” ale genului! Kreator este prima trupa confirmata pe scena de rock si primul nume de pe afisul B’ESTFEST Summer Camp 2012.

Kreator
este una dintre cele mai apreciate trupe de thrash metal din Europa. Originara din Germania, trupa a luat nastere in 1978 si se numara printre pionierii thrash-death metal-ului, alaturi de compatriotii Destruction si Sodom. De-a lungul vremii trupa a lansat 12 albume, Endless Pain -  albumul de debut aparut pe piata in anul 1985 - fiind considerat un album pivot pentru trupele de black metal ce folosesc elemente de thrash in muzica lor. Desi numeroase albume lansate de Kreator au fost populare in Statele Unite, succesul „comercial” a venit abia dupa lansarea celui de-al doisprezecelea material, intitulat Hordes of Chaos. In prezent Kreator lucreaza la un nou material, ce urmeaza sa fie lansat in prima jumatate a anului 2012.

"Daca in cadrul editiilor anterioare am incercat sa dedicam rock-ului o zi de festival, Aftershock, de anul acesta avem o intreaga scena dedicata acestui gen, ceea ce inseamna, pe scurt, de trei ori mai mult rock! Noua locatie ne-a permis extinderea spatiului de desfasurare, precum si adaugarea unei zone de camping, prin urmare adaugarea unei scene rock este cea mai buna alegere la acest moment, avand in vedere ca, in mod traditional, rockerii prefera acest gen de  experienta.  Pregatim mai multe surprize pentru anul viitor, tineti aproape!” – a declarat Laura Coroianu, CEO Emag!c.

B’ESTFEST Summer Camp 2012 va avea loc in zilele de 6, 7, 8 iulie, pe izlazul comunei Tunari care se va transforma din nou intr-un adevarat „parc de distractii” cu scene in aer liber, terase, zone de sport, relaxare si activitati creative alaturi de zona de camping. Informatii privind editia din 2012 a festivalului pot fi gasite pe site-ul oficial,  www.bestfest.ro,  cat si pe conturile de Facebook si Twitter ale evenimentului.


MAI MULTE DESPRE Kreator
Posted by Klawz, at 19:39 |  November 15, 2011  | 6 Comentarii  | 2282 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KREATOR la B’ESTFEST Summer Camp 2012

  • Mi-ar placea ca cineva sa se gandeasca si la Tool, Machine Head sau Mastodon. Ar fi de vis.

    1. Posted by Fantotzii | 16 Noiembrie 2011 12:54
  • Pai n-ajunge ca te gindesti tu?

    2. Posted by Geralt de Rivia | 16 Noiembrie 2011 13:32
  • Ma... nu. Se pare ca gandesc degeaba.

    3. Posted by Fantotzii | 16 Noiembrie 2011 14:10
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri