stiri rock

LAKE OF TEARS: vino cu un prieten la concert, platesti un bilet si intrati impreuna!

LAKE OF TEARS: vino cu un prieten la concert, platesti un bilet si intrati impreuna!
Maine, pe 25 iunie vor urca pe scena Arenelor Romane metalistii de la Lake Of Tears! Nordicii au pregatit cateva surprize publicului pe care ar fi pacat sa le ratati! Cel putin asa spune Daniel Brennare, chitaristul si vocalul celor de la Lake of Tears, intrebat fiind despre concertul de la Bucuresti! Fanii vor fi rasfatati cu piese precum To Blossom Blue, So Fell Autumn Rain sau Forever Autumn, dar si cu piese de pe noul album al rockerilor (Illwill), despre care spune: „Nu ar trebui sa ratati acest album. E un material grozav... dur si rece dar sincer. Si sa nu va sperie socul initial, mai ascultati-l inca o data si veti gasi o logica in toata nebunia aia.”

De asemenea, si organizatorii au pregatit o surpriza fanilor muzicii metal! Du-te maine la concertul Lake of Tears cu prietenul, prietena sau cu cine vrei tu, platesti un bilet si intrati amandoi la concert! Practic, oricine cumpara maine de la casa de bilete a Arenelor Romane un bilet, mai primeste unul gratis, pentru persoana care il insoteste! Aceasta promotie este valabila doar maine (25 iunie 2011) si este disponibila doar la casa de bilete a Arenelor Romane!
Asadar, daca doriti sa-i ascultati live pe cei de la Lake of Tears luati-va prietenul/prietena sau pe cine vreti voi si veti intra amandoi la concert, in pretul unui singur bilet! Pretul biletului este de 120 de lei!

Evenimentul isi va deschide portile pentru public incepand cu ora 18.00. Prima trupa ce va concerta va fi Tiarra, in jurul orei 19.00, fiind urmata de Abigail, in jurul orei 20.00! Cei de la Lake Of Tears vor urca pe scena la ora 21.00!

Accesul catre Arenele Romane poate fi facut prin parcul Carol, (intrarea principala din rondul Carol) sau din strada Cutitul de Argint, nr 26. Mijloace de transport in comun:
·    Metrou: Eroii Revolutiei, Tineretului - M2
·    RATB: Tramvai 7 - Dr. Istrati

Concertul este organizat de Project Events si promoveaza noul album al nordicilor: Illwill!


MAI MULTE DESPRE Abigail, Lake of Tears, Tiarra
Posted by Klawz, at 22:35 |  June 24, 2011  | 0 Comentarii  | 4078 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: LAKE OF TEARS: vino cu un prieten la concert, platesti un bilet si intrati impreuna!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri