stiri rock

Mai putin de doua saptamani pana la concertul trupei britanice ANATHEMA la Bucuresti

Mai putin de doua saptamani pana la concertul trupei britanice ANATHEMA la Bucuresti
Au mai ramas aproximativ doua saptamani pana la cel mai asteptat concert rock sustinut de binecunoscuta trupa britanica ANATHEMA. Concertul organizat de Phoenix Entertainment se va desfasura la Jukebox Venue din Bucuresti, in data de 23 septembrie. Accesul publicului se va face incepand cu orele 20:00, urmand ca show-ul sa debuteze la orele 21:00.

Anathema revine pentru a noua oara in Romania, in cadrul turneului “Weather Systems”, ce promoveaza cel mai recent material discografic, lansat la inceputul acestui an si, care inregistreaza un succes colosal in randul fanilor din intreaga lume. In Statele Unite ale Americii,  numai in prima saptamana de la lansarea  albumului pe piata, au fost vandute peste 1300 de copii. Albumul “Weather Systems” se afla pe locul 22 in Top New Artist Albums, clasament ce enumera cele mai bine vandute albume semnate de artisti noi si consacrati.  In cei 22 ani de la debut, Anathema nu s-a putut incadra intr-un singur stil muzical, cantand atat Doom Metal, Gothic Metal, cat si rock alternativ, progresiv si atmosferic. 

In prezent, fratii Cavanagh impreuna cu Douglas fac repetitii intense pentru debutul turneului European, ce va cuprinde peste 50 de concerte, primul dintre acestea fiind anuntat pe 22 septembrie in Bulgaria si urmat, bineinteles de cel din Bucuresti.    

Cele mai cunoscute piese din repertoriul trupei, dar si melodii precum “The beginning and the end”, “The gathering of the clouds” sau “Untouchable”, desprinse din cel mai recent produs discografic “Weather Systems” - vor  fi garantia unui show incendiar complet. 

Biletele pentru acest concert pot fi achizitionate din Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti ) de la Sala Palatului si online pe www.eventim.ro . Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc intre 80 – 120 lei.

Sursa: Phoenix Entertainment 


MAI MULTE DESPRE Anathema
Posted by Dragos P., at 16:09 |  September 11, 2012  | 0 Comentarii  | 2993 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Mai putin de doua saptamani pana la concertul trupei britanice ANATHEMA la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri