stiri rock

MANOWAR a pornit in turneul Battle Hymns 2011

MANOWAR a pornit in turneul Battle Hymns 2011
 Turneul Battle Hymns 2011, al trupei Manowar a debutat in forta ieri seara, in Worcester Massachusets, SUA. Potrivit unui participant la concert: “Eric Adams a fost senzational, sunetul a fost incredibil de puternic, iar trupa nu arata nici un semn de slabiciune. Ba chiar as putea spune ca au renascut.” Setlistul a inclus toate peisele de pe Battle Hymns, melodii foarte iubite precum Kings of Metal, Warriors of the World si Hail & Kill, dar si piese prezentate live mai rar, la care putini s-ar fi asteptat. Setlistul a inclus aproximativ 20 de melodii.
 
Pentru a-si rasplati fanii fideli, care fac eforturi insemnate pentru a fi prezenti la concerte,Manowar ofera gratis tricoul Road Warrior celor care vin din alta tara decat cea care gazduieste evenimentul. Pentru aceasta, fiecare detinator de bilet care indeplineste conditia mai sus mentionata trebuie sa se inregistreze aici  
In urma inregistrarii, fiecare persoana va primi un numar al comenzii (order ID) pe care trebuie sa il prezinte la locatia concertului, impreuna cu un act de identitate, valid, cu poza (documentele acceptate sunt: pasaportul, buletinul sau permisul auto). Inregistrarile se incheie cu o saptamana inaintea datei fiecarui concert.
 
Daca in Statele Unite, cei de la The Kingdom of Steel au ales sa ofer fanilor pachete speciale, ce includ o varietate de produse la un pret foarte avantajos, in Europa standul de merchandise va fi “blindat” cu noutati precum: tricoul turneului si hanorac cu gluga si fermoar Battle Hymns 2011. Iar special pentru fete, cei de la The Kingdom of Steel au pregatit: girlie Battle Hymns 2011 si hanorac girlie cu gluga si fermoar. La stand se vor gasi si postere Battle Hymns 2011. De asemenea, tricoul Sign of the Hammer care s-a bucurat de mare succes vara trecuta este din nou in stoc.

Turneul Battle Hymns 2011continua cu urmatoarele concerte:
 
11 Martie   - The Agora - Cleveland, Ohio, SUA
12 Martie - The Agora - Cleveland, Ohio, SUA – sold out -
18 Martie - Principal Club Theater - Salonic, Grecia – sold out –
19 Martie - Principal Club Theater - Salonic, Grecia
25 Martie - St. Jakobshalle - Basel, Elvetia
27 Martie - O2 Academy - Birmingham, Marea Britanie – sold out –
29 Martie - Tradgarn – Gothenburg, Suedia – sold out
30 Martie - Tradgarn – Gothenburg, Suedia – sold out
31 Martie - Tradgarn – Gothenburg, Suedia
2 Aprilie - Campo Pequeno - Lisbona, Portugalia
8 Aprilie - Rodahal - Kerkrade, Olanda
10 Aprilie – La Riviera – Madrid, Spania
 


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 17:34 |  March 06, 2011  | 0 Comentarii  | 2072 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR a pornit in turneul Battle Hymns 2011

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri