stiri rock

MARDUK si IMMOLATION in concert la Bucuresti

MARDUK si IMMOLATION in concert la Bucuresti
Hatework si Asociatia Culturala Manifest va invita la primul eveniment major din acesta toamna, in data de 5 septembrie, la Clubul Fabrica din Bucuresti, pe scena caruia vor urca doua dintre cele mai importante trupe ale scenei mondiale de metal extrem.

Headlinerii serii vor fi suedezii de la Marduk, aflati in turneul de promovare al ultimului lor disc – Serpent Sermon – editat in 2012 de catre Century Media. Cu o activitate prodigioasa de peste 20 de ani, Marduk se afla deja la cel de-al 12-lea produs descografic full length si promit un show devastator pe scena din Fabrica, in seara de 5 Septembrie, asemanatoare celor prestate deja in trecut pe scenele din Cluj-Napoca si Bucuresti.

 O alta aparitie speciala a serii este Immolation. Trupa infiintata in 1988 si care, prin muzica si sound-ul specific au demonstrat de-a lungul timpului ca death-metalul in forta, cantat in acelasi timp tehnic dar si cu feeling, este si va fi intotdeauna apreciat. New-york-ezii au editat in 2011 EP-ul Providence, produs care s-a bucurat de o larga apreciere atat din partea publicului cat si a criticii (critica ce nu s-a sfiit sa includa acest produs in topurile de anul trecut, un an de de exceptie, de altfel, pentru death-metal) si vor fi pentru a doua oara in Romania, dupa show-ul exceptional sustinut la Cluj-Napoca alaturi de Melechesh in anul 2008, eveniment produs de Hatework.

Cele doua nume monstru vor fi sustinute in timpul aparitiei pe scena de la Fabrica de catre de catre neozeelandezii de la Sinate (death/trash), aflati in turneul de promovare al ultimului lor album (To the Death – 2012), de catre francezii de la Forsaken World (melodic death metal), si de catre Heaving Earth (Cehia – Death Metal).

 Biletele vor fi disponibile la pretul de 50 RON (pentru cele procurate in avans), respectiv la pretul de 60 de RON (pentru cele achizitionate la intrarea in club, in ziua concertului). Modalitatile de procurare a biletelor in avans vor fi anuntate pana la sfarsitul acestei saptamani.


Sursa: Hatework Crew & ACMMAI MULTE DESPRE Immolation, Marduk
Posted by Dragos P., at 12:02 |  August 16, 2012  | 0 Comentarii  | 2528 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MARDUK si IMMOLATION in concert la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri