stiri rock

Marky Ramone’s Blitzkrieg live la Bucuresti

Marky Ramone’s Blitzkrieg live la Bucuresti
Legenda muzicii punk, Marky Ramone, va susține un concert extraordinar la București. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc în Jukebox Venue, în data de 9 aprilie 2012. În deschidere va urca pe scenă formația Niște Băieți.

Marky Ramone a fost toboșarul primei formații punk din lume, Ramones, timp de 15 ani de zile. Ramones este una dintre cele mai importante trupe din întreaga istorie a muzicii rock, fiind inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în anul 2002.

Concertul din București face parte din turneul mondial “Marky Ramone’s Blitzkrieg Tour 2012“. Formația care îl va însoți pe Marky Ramone în turneu cuprinde muzicieni de excepție: Michael Graves (ex-Misfits) – solist vocal, Crazy Joe –chitară,  Martin Blitz - bass .
 
Accesul în club se realizează începând cu ora 19:00. Preţul unui bilet de intrare este de 60 lei așezat și de 40 de lei în picioare şi poate fi achiziţionat de pe www.eventim.ro sau din reţeaua Eventim (librariile Cartureşti şi Humanitas, magazinele DOMO, reţelele Cosmote, Orange şi Vodafone şi la Sala Palatului) .

Sursa: Phoenix Entertainment
Posted by Dragos P., at 22:38 |  March 20, 2012  | 0 Comentarii  | 1866 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Marky Ramone’s Blitzkrieg live la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri