stiri rock

METROCK, COD, SINSCAPE, N.E.G.A.T.I.V. si AKRAL NECROSIS - joi in Ageless Club

METROCK, COD, SINSCAPE, N.E.G.A.T.I.V. si AKRAL NECROSIS - joi in Ageless Club
Joi, 28 iunie, in Ageless Club va avea loc lansarea pachetelor de servicii integrate Cavalleria. Evenimentul va fi marcat printr-un after party, cu intrarea libera. Pe scena vor urca, dupa ora 18.00: COD, Akral Necrosis, Metrock, Sinscape si Negativ.
 
Va fi o seara plina de diversitate muzicala: Metrock, o trupa cu state vechi pescena rock autohtona, va deschide seara cu un power metal viguros, COD va incita la distractie, atat cu compozitii proprii cat si cu coveruri AC/DC, sgementul metalcore le va reveni celor de la SinScape,thrash-ul clasic va fi prinde viata in timpul recitalului formtiei N.E.G.A.T.I.V, iar la final Akral Necrosis va oferi celor prezenti o portie spectaculoasa de black cu influente thrash.
 
Configurate pe doua segmenete, pachetele Cavalleria Events ofera o serie de beneficii atat iubitorilor de concerte cat si trupelor ce fac parte din protofoliul companiei.
 
Produsele din sectiunea Fanzone sunt orientate catre consumatorii de muzica live:
prin achizitia unui pachet de servicii acestia beneficiaza de acces la un anumit numar de evenimente din protofoliul companiei, dar si la alte evenimente din piata.
 
Sectiunea Bandzone este destinata artistilor care se alatura agentiei de booking Cavalleria. Pachetele au preturi cuprinse intre 125 si 1750 euro/an. Beneficiile vizeaza promovarea artistului si includerea sa in line-up-ul unui anumit numar de evenimente, in functie de oferta aleasa.
 
Pachetele de servicii integrate Cavalleria vor putea fi achizitionate din reteaua Eventim.
 


MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis, Metrock
Posted by Ruxia Sandru, at 13:15 |  June 26, 2012  | 0 Comentarii  | 3253 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: METROCK, COD, SINSCAPE, N.E.G.A.T.I.V. si AKRAL NECROSIS - joi in Ageless Club

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri