stiri rock

METROCK incinge atmosfera la KEMPES & REZIDENT EX VIP after party

METROCK incinge atmosfera la KEMPES & REZIDENT EX VIP after party
 
Pentru cei care achizitioneaza bilete VIP la concertul Kempes şi Rezident Ex din 21 septembrie, seara nu se va incheia odata cu singurul show pe care trupa il va sustine in capitala. Sarbatoarea va continua la after party-ul din Ageless Club, la care Ovidiu Ioncu Kempes (voce), Adrian Popescu (chitara) Christian Podratzky (bass), Florin Cvasa (tobe), Tavi Iepan (chitara) şi Matthias Lange (chitara) vor fi prezenti pentru autografe, poze şi pentru a-i saluta personal pe cei mai infocati fani. Accesul la after party se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.
 
Daca Rezident Ex va fi acolo pentru a petrece in compania fanilor, cei de la METROCK se vor afla in Ageless Club pentru a incinge atmosfera, cu un recital plin de vigoare.
Formatia, ce aduce in fata publicului sonoritati power metal, a luat fiinta in anul 1980, iar in anii 90’ a fost prezenta pe scena evenimentelor rock majore desfaşurate in tara. Unele dintre cele mai apreciate aparitii au fost concertele sustinute in deschiderea unor artişti precum: Jethro Tull, Paradise Lost, Uriah Heep sau Jan Gillan Band. In ultimii doi ani trupa a sustinut recitaluri pe scena evenimentelor importante ale momentului: Rock The City (2011), Festivalul Club A (2011) şi OST Fest (2012). Printre piesele cel mai indragite ale trupei se numara: Mother, Stranger, Kill These Hookers şi Untermensche.
 
In prezent Metrock inseamna: Cristi “Zapada” Ionita – voce, George Patranoiu – chitara, Vlady Sateanu – bass, Ovidiu Condrea – tobe.  

 
Pentru concertul Rezident Ex şi Desant din 21 septembrie sunt in vânzare doua categorii de bilete:
 
Acces general – 60 RON
 
Bilete VIP – 100 RON (intâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afişul evenimentului semnat de artişti)
 
Detinatorii de bilete VIP vor avea parte de o experienta memorabila: ei vor avea posibilitatea sa continue noaptea, alaturi de artişti, in Ageless Club. After party-ul va avea loc dupa terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.
 
Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vânzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald’s), Librariile Adevarul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.
 
Bilete in format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Plateşti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete şi primeşti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai. 
 


MAI MULTE DESPRE Metrock
Posted by Ruxia Sandru, at 12:11 |  August 29, 2012  | 1 Comentarii  | 3607 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: METROCK incinge atmosfera la KEMPES & REZIDENT EX VIP after party

 • Maiculita, dar ce scoruri avem la bilete... si pe urma ne plangem ca in Romania doar pe facebook exista sustinere, nu si la concerte. Chiar daca as fi vrut sa merg, nu m-ar lasa bunul simt sa dau atatia bani pe bilet.

  Am avut concerte cu trupe straine, la un pret al bileteleor mult mai decent decat la acesta. Sa vedem:

  Suicide Silence - 35 lei (primele 200 bilete)
  Exodus/Suicidal Angels - 40 lei (pana in ziua concertului)
  Agent Fresco - 20 lei (mereu)
  Asphyx - 50 lei (pana in ziua concertului)
  Anneke van Giersbergen - 50 lei (pana in ziua concertului)
  Theatres des Vampires - 45 lei (pana in ziua concertului)
  Brainstorm/Primal Fear - 65 lei (primele 100 bucati)
  Napalm Death - 50 lei (pana in ziua concertului)
  Fates Warning - 58 lei (primele 100 bilete)
  ... si multe altele

  Doar Arch Enemy a avut un pret ceva mai ridicat (85 lei - in prima faza, ajungand in final la 120 lei in ziua concertului). La Slayer nu se pune, deoarece 80 lei in spate si 120 in fata este un pret cat se poate de rezonabil, fiind totusi vorba de Slayer. Cum sa dai 60, respectiv 100 de lei la un concert cu Kempes?

  1. Posted by Fantotzii | 29 August 2012 12:56
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri